Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπός - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0



Μεγάλη νίκη για τον Αλμωπό Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας με 1-0. Ο Γιώργος Τυριακιδης ξεκίνησε την αναμέτρηση με νέα πρόσωπα στην ομάδα του. Συγκεκριμένα κάτω απο τα δοκάρια βρέθηκε ο Ντόκιτς, στην άμυνα αγωνίστηκαν οι Παρασκευάς, Πρίκας, Κολλαράς, Σέχου και Ρουσσάκης, στην μεσαία γραμμή οι Ασλαμπάλογλου, Κέρθι και Πέττας ενλω στην κορυφή της επίθεσης οι Ρίβας και Ρόβας.
Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη έμειναν προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Χρήστο Ρόβα, ο οποίος οδηγεί την ομάδα επιθετικά, όντας ένας από τους πρώτους σκόρερ της Super League 2.
 
Το 1-0 ηταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησε ένταση με τους ποδοσφαιριστές της Καρδίτσας ωστόσο χάρη στην τακτική του προπονητή του Αλμωπού η ομάδα δεν απειλήθηκε. Μάλιστα ο Γιώργος Τυριακίδης πέρασε και τους Γιαλαμούδη, Πατσιαβούρα, Μπακουτσή, Ζαχαρό και Αδαμίδη με τις αλλαγές να βοηθούν και να φρεσκάρουν την ομάδα όταν χρειάστηκε.
 
Ο Αλμωπός θα μπορούσε να πετύχει και 2ο γκολ τόσο με τον Λάμπρο Ζαχαρό όσο και με τους Ρόβα και Πέττα όμως δεν στάθηκαν τυχεροί. Πριν το τέλος της αναμέτρησης ακολούθησε ένταση, με τον διαιτητή να αποβάλει τους Παρασκευά με δέυτερη κίτρινη για φάουλ και τον Αθανασιάδη μετά από σπρώξιμο εκτός φάσης.
Ωστόσο ο Αλμωπός κράτησε το μηδέν και κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Μετά το τελικό σφύριγμα ακολούθησαν πανηγυρισμοί απο τους ποδοσφαιριστές του Αλμωπού με τον κόσμο τους στις κερκίδες. 

Επόμενος αγώνας για την ομάδας μας απέναντι στον Πιερικό στην Κατερίνη για την 21η αγωνιστική της BETSSON Super League 2.
 
Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας) Βοηθοί: Καμπερίδης, Κουκούμης (Καβάλας) και 4ος ο Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής)

Συνθέσεις:
Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Dokic, Παρασκευάς, Πρίκας (Γιαλαμούδης 71′), Κολλαράς, Σέχου, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (Ζαχαρός 71′), Πέττας (Πατσιαβούρας 84′) , Ρουσσάκης (Αδαμίδης 68′), Rivas (Μπακούτσης 46′), Ρόβας.
 
Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Κουτρομάνος, Κοτσώνης (Λαγός 91′), Larrea, Γκίνη, Μπάλλας (Brambilla 68′), Πλέγας, Μάνιος (Bengoa 46′), Bianconi (Αθανασιάδης 73′), Vidal (Πολίτης 73′). 

Κίτρινες κάρτες: Παρασκευάς (22′), Πρίκας (28′), Κέρθι (55′), Πέττας (83′), Dokic (97′), Καρανίκας (28′), Πλέγας (77′), Αθανασιάδης (19′ από τον πάγκο), Λαγός (19′ από τον πάγκο) 
 
Κόκκινες κάρτες: Παρασκευάς (84′ δεύτερη κίτρινη) και Αθανασιάδης (85′ δεύτερη κίτρινη) 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.