Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας Ν.Παπαϊωάννου: Ολοκλήρωση προγράμματος Erasmus+



To bee or not to bee in nature (2019-1-fr01-ka201-062046) 

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 25/2/2022 η κινητικότητα του προγράμματος  To bee or not to bee in nature (2019-1-fr01-ka201-062046)  στην χώρα μας. Το σχολείο μας φιλοξένησε για 15 ημέρες μαθητές και καθηγητές από Ιταλία, Βουλγαρία και Τουρκία, οι οποίοι μαζί με την Ελληνική ομάδα συμμετείχαν σε προγραμματισμένες δραστηριότητες αναφορικά με την αιεφορία και τις μέλισσες, τους τρόπους διάσωσής τους, ενίσχυσαν τις επικοινωνιακές και κοινωνικές τους δεξιότητες και γνώρισαν τις ομορφιές της περιοχής μας και της χώρας μας.
Το πρόγραμμα αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μετακινηθούν 4 εκπαιδευτικοί και 6 μαθητές μας σε 2 χώρες του εξωτερικού (Ρεούνιον και Ιταλία) και το σχολείο μας να φιλοξενήσει 16 εκπαιδευτικούς και 15 μαθητές από το εξωτερικό. 
Το σχολείο μας παραμένει προσηλωμένο στον σχεδιασμό του για υλοποίηση περεταίρω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+ , με στόχο τα παιδιά του τόπου μας να έρθουν σε επαφή με συμμαθητές τους από ολο τον κόσμο και να συμμετάσχουν σε μοναδικές για αυτά δράσεις και εμπειρίες.




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.