Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σφραγίστηκαν 11 γραφεία-εντευκτήρια Λεσχών Φιλάθλων αθλητικών σωματείων



Σφραγίστηκαν σήμερα 11 γραφεία - εντευκτήρια Λεσχών φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης που λειτουργούσαν χωρίς προβλεπόμενη - απαιτούμενη άδεια αρμόδιας Αρχής, ενημερώνει με σημερινή της ανακοίνωση η αστυνομία. 
Η προαναφερόμενη ενέργεια έγινε έπειτα από αποφάσεις των Αστυνομικών Τμημάτων Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Νεάπολης - Συκεών, Λαγκαδά, Δέλτα, Παύλου Μελά, Ωραιοκάστρου και Πυλαίας - Χορτιάτη, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. να τα κλείσουν όλα τα εντευκτήρια-εκκολαπτήρια εγκληματιών! Ειναι κέντρα παραγωγής εγκλήματος!Και να αναλάβουν το κόστος περιφρούρησης των γηπέδων των ομάδων, οι ΠΑΕ, οι επιχειρηματίες πρόεδροι που ξεπλένουν βρώμικο χρήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασχολείσαι ακόμα με το τόπι;
      Ακόμα να αντιληφθούν κάποιοι ότι όλη αυτή η κατάσταση βολεύει κάποιους κρατώντας μέρος του πληθυσμού και ειδικά της νεολαίας αποπροσανατλισμένους από τα πραγματικά προβλήματα;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.