Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

14 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια ημέρα συγγενών καρδιοπαθειών



Η 14η Φεβρουαρίου δεν είναι μόνο ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και Παγκόσμια ημέρα συγγενών καρδιοπαθειών. Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου» που συμμετέχουν στην εθελοντική ομάδα του σχολείου «Μαζί σου γίνομαι καλύτερος» για μια ακόμη χρονιά πλημμύρισαν την περασμένη Πέμπτη την πόλη με κόκκινα μπαλόνια και φυλλάδια που προσφέρθηκαν στον κόσμο, προκειμένου να ενημερώσουν για τις συγγενείς καρδιοπάθειες και να περάσουν το μήνυμα «Ενημερώνομαι-Προλαμβάνω-Θεραπεύω». 

Η φετινή μας δράση αφιερώνεται στον Μιχαήλ Άγγελο που γεννήθηκε σήμερα 14/2/2022 στην Αθήνα και πάσχει από σοβαρή συγγενή καρδιοπάθεια. Οι ευχές μας και οι προσευχές μας είναι μαζί του. Η δράση πραγματοποιήθηκε με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κ. Μαντά στα πλαίσια του προγράμματος Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.