Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ (16η): Συνέχεια με νίκες για Σκυδραϊκό & Μ.Αλέξανδρο Γιαννιτσών


 


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/2 η 16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, με Σκυδραϊκό και Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών να ρίχνονται στη μάχη, για τις ομάδες του Νομού Πέλλας. Αναβολή υπήρξε στο παιχνίδι του Εδεσσαϊκού με τους Ατρόμητους Νέας Σάντας, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Στη Γουμένισσα αγωνίστηκε η ομάδα του Σκυδραϊκού κόντρα στον τοπικό ΑΟΚ και έφυγε με το ροζ φύλλο, στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην τετράδα του ομίλου και να διεκδικήσει μια από τις θέσεις 5-8 στο πρωτάθλημα. Η Γουμένισσα ήταν ανταγωνιστική σε όλο το πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη οι παίκτες του Σκυδραϊκού ξέφυγαν στο σκορ φτάνοντας έτσι εύκολα στη νίκη.

Στα Γιαννιτσά, ο γηπεδούχος Μέγας Αλέξανδρος δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ουραγό ΑΚΕ Πιερίας. Από το πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στην αναμέτρηση, δεχόμενοι μόνο 4 πόντους και σε συνδυασμό με τους 25 που πέτυχε στην επίθεση καθάρισε την υπόθεση νίκη. Στη συνέχεια της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν χωρίς όμως ουσιαστικά να καταφέρουν να πλησιάσουν στο σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου ανέβασαν πάλι ταχύτητα και ξέφυγαν ακόμα περισσότερο στο σκορ, φτάνοντας δίκαια στη νίκη.

ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ - ΑΣ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ 54-71
Διαιτητές: Χάνος - Μητώνας
Δεκάλεπτα: 14-18, 25-33, 39-53, 54-71
ΑΟΚ Γουμένισσας (Παμπουχίδης): Παμπουχίδης, Τζάκος 6, Γέγας, Σαμαράς 5(1), Τάσιος, Καλβάκης 14(4), Κουσιδώνης 4, Γιόντσης, Λιάπης, Ζαχαριάδης 7(2), Τζιτζίδης 2, Κώστας 16(3).
ΑΣ Σκυδραϊκός (Κολοβός): Σταυρουλάκης 12(2), Μαλλιάρης, Μουχτάρης 12(4), Σαλαμπάσης 5(1), Χαραλαμπίδης 14, Χατζηχαρίσης 20(3), Καραζέεβ 8.

ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΚΕ ΠΙΕΡΙΑΣ 75-41
Διαιτητές: Ντόγκας - Καραμανλής
Δεκάλεπτα: 25-04, 41-21, 54-30, 75-41
ΓΑΣ Μ.Αλέξ.Γιαννιτσών (Κασιμίδης): Καραφύλτσης 10(2), Βένος 2, Στόϊτσης 18, Κουτσούρας 3, Πονόπουλος 5, Σταμενίτης, Παπαδόπουλος Γ. 7, Παπαδόπουλος Κ. 9, Μωυσίδης 8(1), Μόσχου, Ποζουκίδης 3, Τσιτερίδης 10.
ΑΚΕ Πιερίας (Αθανασιάδης): Φωτόπουλος, Αναγνώστου 5(1), Αργυρόπουλος 4(1), Γκιουλμπασάνης 2, Αποστόλου, Βαρούτας, Αλεξιάδης 8, Κεραμιδάς 4, Παυλίδης 14(1), Παπαγιαννούλης 4.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.