Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ: Μετά την ιστορική πρόκριση μαθαίνει αντίπαλο στους «16»



Σήμερα η κλήρωση του Δικεφάλου

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση στους «16» του Conference League και θα μάθει τον αντίπαλο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει σήμερα το μεσημέρι (Παρασκευή 25/2), αφού θα μπει στην κληρωτίδα στις 14:00.

O Δικέφαλος, που είναι η μοναδική ελληνική ομάδα η οποία συνεχίζει στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις στρέφει την προσοχή του στην σημερινή (25/2) κλήρωση της Παρασκευής, που θα ξεκινήσει στις 14:00 για να μάθει τον αντίπαλο του στην επόμενη φάση, σε μία κλήρωση που έχει και αρκετούς βατούς αντιπάλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα κληρωθεί με κάποια εκ των 8 ομάδων που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των ομίλων του Conference League. Αυτές είναι οι εξής: ΛΑΣΚ Λιντς, Γάνδη, Ρόμα, Άλκμααρ, Φέγενορντ, Κοπεγχάγη, Ρεν, Βασιλεία.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟΚ για την πρόκριση. Για τα ζώα που ανάρτησαν το εμετικό πανό έχω να πω : Είστε ίδια κτήνη με τους δολοφόνους του Άλκη. Για αυτούς της ΠΑΕ που δεν το κατέβασαν μόλις το ειδαν: ΝΤΡΟΠΗ που το ανεχτηκατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.