1.2.22

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι – Οπαδικό το κίνητρο του δράστη


Ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του όταν δέχτηκε μαχαιριά στο πόδι από άγνωστο άντρα στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην οδό Θ. Γαζή, λίγα μέτρα από το γήπεδο του Άρη. Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκαν και οι δύο φίλοι του 19χρονου, οι οποίοι περπατούσαν μαζί του. Νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Τον σκότωσε γιατί ήταν Άρης
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, κινήθηκε πεζό προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του. Πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει τους είπε: «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με το μαχαίρι. Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα. Το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό της άμεσης δράσης και βρήκε τους νεαρούς αιμόφυρτους να ζητούν βοήθεια. Οι αστυνομικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. Ο 19χρονος αιμορραγούσε ακατάσχετα. Άφησε την τελευταία του πνοή πριν την άφιξη του ασθενοφόρου και της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ. Οι δύο φίλοι του άτυχου 19χρονου διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Αμέσως άρχισαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του οχήματος των δραστών. Δεν έχει διευκρινιστεί πόσα ήταν τα άτομα που πήραν μέρος στην δολοφονική επίθεση. Η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της βίντεο από παρακείμενα καταστήματα. Κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών συνέλεξε στοιχεία από το σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό.
Πηγή: aftodioikisi.gr

 

11 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ..έτσι δεν βγαίνει άκρη βλάκα οπαδέ τα κοπρόσκυλα είναι παντού

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου φονιάδες υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. Μην γίνεστε στρατός των εκάστοτε προέδρων. Ξυπνήστε είναι πολύ κρίμα

      Διαγραφή
    3. Όχι ρε φίλε, δεν είναι παντού. Προσωπικά δεν είναι και ΔΕΝ θα γίνω ΠΟΤΕ ΟΠΑΔΟΣ, παρά φίλαθλος.
      Οι Παοκτσηδες όμως αποδεδειγμένα σπέρνουν μίσος και δεν σταματουν εκεί. Σκοτώνουν, δολοφονούν. Επειδή κάποιος άλλος υποστηρίζει άλλη ομάδα. Φυσικά και οι απανταχού οργανωμένοι είναι αμυαλοι και φανατισμενοι αλλά αυτό με τον Παοκ δεν έχει προηγούμενο.
      Δεν πέρασαν 2 χρόνια που σκότωσαν τον Τοσκο.
      Χθες επιτέθηκαν 30 άτομα σε 2 αμουστακα παιδιά που απλά περπατούσαν.
      Το διανοειστε;
      Άλλα τι να περιμένεις όταν ο ίδιος ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ της ομάδας μπουκάρει στο γήπεδο με πιστόλι!!! Αυτός που αντί να δίνει το παράδειγμα κατευθύνει σε περισσότερο μίσος και βία.
      Άλλα θα μου πεις εδώ δεν κωλοσαν να πλακώσουν μικρά παιδιά σε παιδικό αγώνα στην Σουρωτη πριν κάποια χρόνια...

      Και συμφωνώ ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν κοπρόσκυλα αλλά όχι δολοφόνοι.
      Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν επίσης συνδέσμους που έχουν δολοφονήσει
      Την σκυτάλη στην Μακεδονία έχει πάρει ο παοκ. Τόσο απλά. Αν δεν ντρέπεστε λοιπόν να λέτε ότι είστε Παοκτσηδες με ότι αυτό πρεσβεύει είναι δικιά σας ντροπή όχι των άλλων

      Διαγραφή
    4. Όχι ρε φίλε εγώ δεν ντρέπομαι που είμαι ΠΑΟΚ,γιατί υποστηρίζω την ομάδα και όχι αυτούς τους δολοφόνους.Μακαρι να τους πιάσουν και να σαπίσουν στην φυλακή.Καλο παράδεισο στο παλικάρι και συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

      Διαγραφή
    5. άσε μας ρε φίλε που δεν είσαι οπαδός πλάκα μας κάνεις,όταν πριν από 3χρόνια φίλαθλοι του Ηρακλη σκότωναν ένα παιδί σε ενέδρα η οι δικοί σας μαχαίρωναν 2 παιδιά αυτοί τι ήταν; η προχθές που έπιασαν 15 οπαδούς του Αρη στην αθηνα με σιδερόβεργες λοστούς μολότοφ και μαχαίρια αυτοί που πηγαίναν ; κοπρόσκυλα έχει παντού για μένα έπρεπε να έχουν κλείσει όλοι οι σύνδεσμοι και όλες οι οργανωμένες θύρες,Οταν ο ορφανός έβγαλε τον αθλητικό νόμο για οργανωμένους όλοι πέσατε να τον φάτε καλά πάθουμε τώρα με τους αλήτες που μπλέξαμε.

      Διαγραφή
    6. Βλάκα Semper Fidelis σαν τα μούτρα σου είναι και αυτοί οι αλήτες που σκοτώνουν στα γήπεδα, οπαδοί του κώλου,μου λες οτι δεν είσαι οπαδός και αλλά γράφεις σαν οπαδός! τράβα όσο έχεις καιρό σε ένα ψυχολόγο και κόψε τα αθλητικά (αλήτικα) ραδιόφωνα.

      Διαγραφή
    7. Τον χαρακτηρισμό στον επιστρέφω.
      Ζήτημα να έχω πάει στην ζωή μου σε 2-3 αγώνες και δεν έχω σκοπό να ξαναπάω. Δεν είχα και δεν θα έχω ποτε επαφές με κανένα οργανωμένο γιατί τους θεωρώ αλήτες τους περισσότερους. Όποιος χτυπάει, δέρνει, οπλοφορει είναι για μένα το ίδιο από οποία ομάδα και να προέρχεται. Και φυσικά και ο Άρης έχει πάρα πολλούς από δαύτους.
      Ακόμα όμως δολοφόνους δεν έχει γεννήσει, αυτό είναι επίτευγμα άλλων.
      Ραδιόφωνο δεν ακούω, μόνο από ουδέτερα αθλητικά site ενημερώνομαι τύπου γκαζετα.
      Τώρα το ποιος χρειάζεται ψυχολόγο φαίνεται ξεκάθαρα, έχασες ήδη την ψυχραιμία σου και ξεκίνησες να βρίζεις.
      Άστο δεν χρειάζεται να μας πεις την ομάδα σου, την μαντεψαμε.

      Διαγραφή
  2. Καλο παράδεισο στο παλικάρι καλο ταξίδι να εχει τι λόγια να πεις στην οικογένεια του πόση δύναμη και κουράγιο να τους δίνει ο Θεός καλη και γρήγορη ανάρρωση στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα 5 μέτρα εκτέλεση τους χρειάζεται. Εσχάτη των ποινών!! Να ξυπνήσει η ελληνική δικαιοσύνη. Να πάρει μέτρα το υπουργείο. Ουγκάντα γίναμε. Τους έκαψαν τους γονείς. Κοπρόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΟΚ είμαι και φοβάμαι να πάω στο γήπεδο με αυτά που γίνονται, δεν είναι άθλημα αυτό να ακούς κάθε εβδομάδα για φασαρίες στα γήπεδα μέσα και έξω,παλιά παίζαμε κερδίζαμε η χάναμε και το μόνο που κάναμε ήταν καζούρα,κρίμα το παλικάρι μακάρι να συλληφθούν και να μπουν για χρόνια φυλακή όλοι αυτοί που μας έχουν χαλάσει τις Κυριακές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.