2.2.22

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Πώς οδηγήθηκαν οι αρχές στη σύλληψη του δράστη

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. “Θα αποδοθεί δικαιοσύνη” διαβεβαίωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ενημερώνοντας τον πρωθυπουργό.
Πρόκειται για 23χρονο, με αλβανική καταγωγή, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου. 

Πώς οδηγήθηκαν οι αρχές στη σύλληψη του 
Στην Ελλάδα ζει με άδεια διαμονής και ήταν γνωστός στην Αστυνομία καθώς ήταν σεσημασμένος. Ο 23χρονος είχε εμπλοκή και σε άλλα περιστατικά βίας, με οπαδικό πρόσημο, έχοντας τραυματίσει ξανά άνθρωπο. Σε βάρος του εκκρεμεί δίκη από το περιστατικό του 2019. Στη σύλληψη του 23χρονου οδηγήθηκαν οι αρχές μόλις τον αναγνώρισε ένας από τους τραυματίες φίλους του Άλκη. Η ΕΛΑΣ προσπαθεί τώρα να ταυτοποιήσει και εργαστηριακά τον 23χρονο, με το αίμα που έχει βρεθεί στο ένα από τα δυο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες στην επίθεση.

Να σημειωθεί ότι έφοδο σε γραφεία συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το πρωί ειδική ομάδα της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έψαξε το χώρο εξονυχιστικά για περισσότερο από μία ώρα στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία του 19χρονου χθες στη Χαριλάου. Από την έρευνα ανακαλύφθηκαν στο χώρο φτυάρια και ρόπαλα, υπολογιστές και άλλα αντικείμενα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου (σχετ. το από 01-02-2022 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:
  • Αναδιπλούμενοι σουγιάδες,
  • Κράνη,
  • Βεγγαλικά χειρός,
  • Κροτίδες,
  • Διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.),
  • Μεταλλικοί σωλήνες,
  • Ξύλινα ρόπαλα
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η αστυνομική έρευνα – προανάκριση συνεχίζεται.

 

5 σχόλια:

  1. Γιατί δεν του κόβουν τον θρεμενο λαιμό του με ένα δρεπάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να το κρεμασουν το κοπροσκυλο εφαγε τζαμπα το παιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “Θα αποδοθεί δικαιοσύνη”

    ζει με άδεια διαμονής
    ήταν σεσημασμένος
    εμπλοκή και σε άλλα περιστατικά βίας
    έχοντας τραυματίσει ξανά άνθρωπο
    Σε βάρος του εκκρεμεί δίκη
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ Π@@@Ρ@@ΛΟ, ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

    ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ: “Θα αποδοθεί δικαιοσύνη”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αληταμπουρας, κοπρόσκυλο... Θα το πληρώσει,αν φυσικά υπάρχει δικαιοσύνη. Αλλά κάποια στιγμή θα του γυρίσει από ψηλά 😢😢😢Τους έκαψε ο αλήτης, βρωμιαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά την δικαιοσύνη όλο το σύστημα είναι άντε να μην πω,τους αφήνουν και τρέχουν και σκοτώνουν κόσμο ,κρέμασε τον και να δούμε αν ξανά σηκώσουν χέρι ,που είναι ο προθυπουργος που είναι η δικαιοσύνη όλα ένα @ρδελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.