Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη



Ένα σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, είδε το φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι δράστες χτυπούν με μανία τα θύματά τους. 
Από τα χτυπήματα, έπεσε νεκρός ο 19χρονος Άλκης. Οι δράστες αποχωρούν από το σημείο, επιβιβάζονται στα δύο αυτοκίνητα που τους περίμεναν να ολοκληρώσουν το αποτρόπαιο έργο τους και τρέπονται σε φυγή. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Τα πράγματα είναι απλά, παίρνεις το το ίδιο μαχαίρι και τον ξεκανεις με τον ίδιο τρόπο.Οποιος έχει άλλη άποψη να βάλει τον εαυτό του στην θέση των γονιών.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είχε σκοτώσει Έλληνας Αλβανό τα κανάλια θα μας είχαν πρήξει με τον ρατσιστή Έλληνα τώρα είναι οπαδός ο Αλβανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν τον κρεμούσαν σε μια πλατεία και τον σκότωναν με τον ίδιο τρόπο κανένας ξανά δεν θα τολμούσε να κάνει τέτοια πράξη ,σκεφτήτε τους γονείς αυτού του παιδιού πως νιώθουν βλέποντας αυτό το βίντεο ,να σε σκοτώνουν το παιδί σου ,ποια δικαστήρια και ποιος νόμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο το υλικό, το έχουν οι αρχές, ωραία. Πρέπει να αναπαράγεται συνέχεια από την τηλεόραση και τα λοιπά μέσα; Αυτούς τους έρμους τους καμμένους τους γονείς δεν τους λυπάται κανένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.