3.2.22

Ελεύθερος με όρους ο 24χρονος από χωριό των Γιαννιτσών που κατηγορούνταν για βιασμό και ξυλοδαρμό


Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε σήμερα μετά την απολογία του ο 24χρονος από χωριό των Γιαννιτσών που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία, βιασμό, απειλή και σωματικές βλάβες. 
Είχε προηγηθεί καταγγελία της πρώην 28χρονης συντρόφου του για βιασμό και ξυλοδαρμό και συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο 24χρονος την βίασε μέσα στο αυτοκίνητο του, παρά το γεγονός ότι εκείνη φώναζε και αντιστεκόταν. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία της, την απείλησε και την χτύπησε στο πρόσωπο της με τα χέρια του.

Ο δικηγόρος του 24χρονου
Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δικηγόρος του 24χρονου, Αντώνης Ξυλουργίδης, επισημαίνει:
"Όσο ειδεχθής και υψηλής ποινικής απαξίας είναι η πράξη του βιασμού άλλο τόσο ειδεχθής είναι και η ψευδής καταγγελία για βιασμό όταν θέλουν οι επιτήδειοι να εκδικηθούν τον ή την σύντροφό τους. Πριν από λίγο με ομόφωνη απόφαση της κ Ανακρίτριας και Εισαγγελέως Γνωμοδοτήσεων Θεσσαλονίκης αφέθηκε ελεύθερος ο καταγγελλόμενος 24χρονος σε βάρος του οποίου, η σύντροφος του κατήγγειλε βιασμό καθώς εκτιμήθηκαν οι αντιφάσεις και τα στοιχεία που προσκομίσαμε.
Αυτά τα περιστατικά προσβάλλουν τα πραγματικά θύματα αυτών των αποτρόπαιων πράξεων. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να εργαλειοποιούνται Υποτιθέμενα αδικήματα λόγω της δημοσιότητας και επειδή κάποιοι άνθρωποι νιώθουν ότι μπορούν να συμπεριφέρονται καταστροφικά δολοφονώντας προσωπικότητες και χαρακτήρες. Ο Γιώργος επιστρέφει σήμερα σπίτι του".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.