Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο δυνατός αέρας έφερε προβλήματα στην Πέλλα - Διακοπές ρεύματος και πτώσεις δέντρων (φωτο)



12 μποφόρ στην Αριδαία

Πολύ δυνατοί ήταν οι άνεμοι που έπνεαν κατά την διάρκεια της νύχτας στην Πέλλα έχοντας δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε διάφορα σημεία του νομού, κυρίως σε περιοχές της Έδεσσας και της Αλμωπίας.
Ο αέρας σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του καθώς έχει προκαλέσει πτώσεις δέντρων ενώ έχει μεταφέρει σε δρόμους κάθε λογής σκουπίδια δημιουργώντας «πονοκεφάλους» σε οδηγούς και περαστικούς. Επίσης προκλήθηκαν και διακοπές ρεύματος με πιο χαρακτηριστική αυτή στο δημαρχείο Αλμωπίας. Μάλιστα αυτή την ώρα η πόλη της Αριδαίας δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα λόγω πτώσης κολώνας της ΔΕΗ. Συνεχίζονται οι προσπάθειες από συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ για αποκατάσταση των βλαβών
Σπασίματα και πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν μέσα στην Έδεσσα αλλά και σε κοινότητες όπως στον Άγρα, στη Φλαμουριά, στο Κλεισοχώρι και στον Εξαπλάτανο.
Ευτυχώς σε καμία από τις περιπτώσεις δεν κινδύνευσε ανθρώπινη ζωή.
Διακοπές στο ίντερνετ σημειώθηκαν στο δήμο Πέλλας και ειδικότερα μέσα στην πόλη των Γιαννιτσών, ενώ σε κάποιες υπηρεσίες διακόπηκε η τηλεφωνική λειτουργία.

Δείτε εικόνες από τα προβλήματα που προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι στην Πέλλα:

anemka
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.