Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της στη Νέα Πέλλα - Τραυματίσθηκε ελαφρά ο οδηγός (φωτο)



Oδηγός νταλίκας με κατεύθυνση τα Γιαννιτσά, από άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να καταλήξει στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στο ύψος της Νέας Πέλλας.
Το ατύχημα συνέβη σήμερα μετά τη 1.00 το μεσημέρι, όταν για άγνωστο λόγο η νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της με κατεύθυνση προς τα Γιαννιτσά, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και ανέβηκε το κράσπεδο της Εθνικής Οδού, στο σημείο που διασχίζει τη Νέα Πέλλα.
Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, ενώ στο σημείο έσπευσε περιπολικό του Τμήματος Τροχαίας Πέλλας.



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Βάλτε κανένα φανάρι βρε άχρηστοι
      Βάζετε τα φανάρια μέσα στις ερημιές και μέσα στο χωριό περνάνε τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά με 120 χιλιόμετρα

      Διαγραφή
  2. To φανάρι σας μάρανε.Η νταλίκα μπήκε με 92 χιλιόμετρα στη στροφή στην είσοδο του χωριού είχε τόση φόρα που γκρέμισε τα σπίτια και δε σταμάτησε πήγε 150 μέτρα πιο πάνω χάρος κανονικός.Καλά που δε συνάντησε άνθρωπο ή αυτοκίνητο στο διάβα του.Ο Οδηγός δεν είδε το χωριό;Δεν είδε τις πινακίδες;ούτε το φανάρι θα έβλεπε μπετόβλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.