Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Γενικό Γραμματέα ΣΔΙΤ για έργα της Πέλλας



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε εχθές τον Γενικό Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) κ. Ο. Καβαλάκη, με τον οποίο και συζήτησαν για έργα της αρμοδιότητάς του στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
Ο κ. Καβαλάκης ενημέρωσε τον Βουλευτή πως η ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας προχωρά με σταθερό ρυθμό, καθώς το ενδιαφέρον για το έργο το οποίο αφορά την κατασκευή 3 μεγάρων σε Έδεσσα, Σέρρες και Κιλκίς και την ανακατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, καθώς και την τεχνική διαχείριση των κτιρίων, είναι μεγάλο. Συγκεκριμένα κατατέθηκαν 7 φάκελοι ενδιαφέροντος και εντός του 2022 θα έχει οριστεί ο ανάδοχος, για να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής. 
Αναφορικά με το μεγάλο έργο του οδικού άξονα Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά-Έδεσσα ΕΟ2, ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε τον Λάκη Βασιλειάδη πως και αυτό προχωρά εντός χρονοδιαγράμματος, καθώς μέχρι τα μέσα Μαρτίου αναμένεται να έχει περάσει από την αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή για έγκριση, ώστε να ακολουθήσει η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Επιπλέον, οι δύο άνδρες συζήτησαν για μελλοντικά έργα, όπως το Φράγμα Αλμωπαίου, όταν γίνει η σχετική πρόταση από το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, καθώς και για τη σημασία του εργαλείου των συμπράξεων δημοσίου-ιδιωτικού τομέα, αλλά και για τις προοπτικές του νέου Αναπτυξιακού Νόμου της Κυβέρνησης που πρόσφατα ψήφισε η Βουλή, ειδικότερα για την αγροδιατροφή, τη μεταποίηση και τον τουρισμό, όπου θα δοθεί προτεραιότητα.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Αγαπητέ Λάκη , μόνο για φωτογραφίες τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά να βλέπετε 🐱🐱🐱 και να σηκώνεται η τρίχα σας. Είναι ο μοναδικός βουλευτής που ασχολείται με τα σοβαρά θέματα της Πέλλας. Όση χολή και να βγάλετε με τα σχόλια σας εναντίον του θα δηλητηριαστειτε από μόνοι σας. Ξέρετε γιατί; Επειδή είστε σαν τα μη επανδρωμένα drones κακής ποιότητας που πριν πετάξουν πέφτουν. Ο κατασκευαστής και συνάδελφος του Λάκη ομοϊδεάτης βουλευτής σας έχει χαζεψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ***Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ***17 Φεβρουαρίου 2022 στις 11:09 μ.μ.

      ΜΠΡΆΒΟ ΤΑΚΗ ΤΑΚΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΆΖΕΙΣ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΊΝΟΥΝ ΓΑΛΑ ΜΕ ΜΠΊΜΠΕΡΟ.Ο ΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ!!!!!

      Διαγραφή
  3. ETΣI EINAI 8,46 MONTEΛIΣT O ΛAKHΣ ΣTIΣ ΦΩTO. ΠPIN AΠO 20 MEPEΣ O ΔIONYΣHΣ EIXE THN ΣYNANTHΣH... AΠO ΠIΣΩ O ΛAKHΣ OΠΩΣ ΠANTA. APIΣTA ΣTIΣ ANTIΓPAΦEΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε 🐱 7:27 αϋπνία είχες όλη νύχτα και ξύπνησες πρωί πρωί να γράψεις εναντίον του Βασιλειάδη και υπέρ του Σταμενιτη; Έχω μια απορία που θέλω να μου την λύσεις σε παρακαλώ. Να μου γράψεις ένα έργο του Διονύση που έδωσε στην Πέλλα όλα αυτά τα χρόνια που είναι βουλευτής. Ένα μόνο, όχι δύο. Για την αλλεργία σου απέναντι στον Λάκη ξέρεις εεε..; Πες τον γιατρό σου και αυτός ξέρει ποιο αντισταμινικο σου ταιριάζει! νιάου...

      Διαγραφή
  4. NAI ,NAI TAKH...ΛAKH ΞEPΩ ΠPΩTOΣ
    ΣTIΣ ANTIΓPAΦEΣ ,EΞOY KAI H OIKEIΠOIHΣH THΣ ENEPΓEIAKHΣ ANABAΘMIΣHΣ TΩN NOΣOKOMEIΩN.EPΓO ΓIA TO OΠOIO ΣAΣ KPAZEI O ΣYPIZA.XAXAXA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και συ ρε Τακη αγουροξυπνημενος καιροφυλακτουσες να υπαρασπιστεις
    Τι; Ότι είναι πρώτος στις πόζες και στις φωτογραφίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1:16 μπορεί λίγα λεπτά μετά την 8η πρωινή για σένα να είναι αγουροξυπνημα. Για κάποιους όμως είναι ώρα επιστροφής από εργασία, διασκέδαση κλπ. Εγώ λοιπόν πριν κοιμηθώ ενημερώνομαι και δεν καιροφυλακτω όπως κάποιοι από εσάς που βρίσκεστε σε εντεταλμένη υπηρεσία δίνοντας τα διαπιστευτήρια σας σε συγκεκριμένα βουλευτικά γραφεία. Προσωπικά και το γράφω με παρρησία θεωρώ ότι ο Λάκης -που σας αναστατώνει ψυχολογικα- είναι μακράν ο καλύτερος κυβερνητικός βουλευτής. Ο ένας κούρασε και ότι είχε το έδωσε. Ο άλλος έρχεται για τουρισμό και φαγοποτια στην Πέλλα. Ρωτώ εκ νέου να μου πείτε ένα θέμα που έλυσε ο Διονύσης στην διάρκεια της πολυετούς θητείας του. Για τον Καρασμανη όπως βλέπεις δεν ρωτάω γιατί ξέρω. Απλά στην ζωή όλα έχουν αρχή, τέλος και κορεσμό. Για τις πόζες στην φώτο μην ζηλεύεις γιατί όπως βλέπεις έχει φωτογένεια. Καλησπέρα 🐱🐱🐱...

      Διαγραφή
  6. Άντε ρε που βρίκατε χώρο εδώ να λύσετε τα εσωκομματικά σας.Ολοι το ίδιο είστε,στο ίδιο καζάνι βράζετε.Καταστρεφετε πάλι τη χώρα και τον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠAPAKOΛOYΘHΣA ΠOΛΛEΣ OMIΛIEΣ, OΠΩΣ KAI TΩN TPIΩN AΛΛΩN BOΛEYTΩN XAMENOI ΣTHN ANAΓNΩΣH KAI ΣTA TETPIMMENA. AYTOΣ EINAI BOYΛEYTHΣ ME ΘEΣH, AΠOΨH,KPITIKH KAI ΠPOTAΣH.TIΠOTA ΔEN EINAI TYXAIO. ΓIA AYTO ANAΓNΩPIZETAI AΠO OΛEΣ TIΣ ΠΛEYPEΣ KAI
    ΦYΣIKA ΓIA AYTO EΠIBPABEYETAI!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TAKH...TAKH KAI OΛOI OI NOYΔOYΛIΔEΣ ΘA AΠANTHΣEIΣ ΓIA THN TAMΠAKIEPA TΩN ANTIΓPAΦΩN, OΠΩΣ TON KATHΓΓEIΛE O ΣHΦAKHΣ ME THN ENEPΓEIAKH ANABAΘMIΣH TΩN NOΣOKOMEIΩN;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.