Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: Οι πρώτες συναντήσεις του Συμβαδί-ζω



Με μπροστάρη τον Παραολυμπιονίκη μας Τάσο Τσίου και μέλη του Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου,ξεκίνησαν την εβδομάδα που πέρασε οι συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε χρειάζεται την έμπρακτη βοήθεια και συνεργασία όλων, χωρίς να περισσεύει κανείς.Σε αυτά τα πλαίσια ενημερώσαμε για τους σκοπούς και τις δράσεις του συλλόγου,κατά χρονική σειρά τους εξής:
- Τον Διοικητή του Α.Τ. Σκύδρας Κο Πέτρο Λίτσνη
- Μέλη του συνόλου της αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, Κα Παπαδοπούλου Μαγδαληνή, Κο Πορτοκαλίδη Χαρίτων, Κο Σουμελίδη Ιωάννη και Κο Σπανό Αθανάσιο
- Τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Κο Πέτρο Περδικάτση και
- Τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Κο Ιορδάνη Τζαμτζή 

Όλοι τους μας υποδέχθηκαν θερμά και τους ευχαριστούμε. Ενημερώθηκαν για τον σκοπό του συλλόγου, ο οποίος είναι η πολυεπίπεδη υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία. Εξέφρασαν τέλος την θέληση τους να βοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν,σε κάθε δράση μας!

Οι συναντήσεις του συλλόγου μας και το "άνοιγμα" στην τοπική κοινωνία θα συνεχιστούν. Η αγκαλιά που μας κάνετε ήδη από τα πρώτα βήματα μας,μας δίνει δύναμη να πιστεύουμε ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα..."συμβαδίσουμε" για να καταστήσουμε τον τόπο μας πιο ευαισθητοποιημένο, στην πράξη, ως προς τα άτομα με αναπηρία.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μπράβο στα παιδιά!Επιτέλους και κάτι αισιόδοξο στη Σκύδρα.Υπάρχουν ακόμη Άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα δεν ξεκίνησαν γίναν αφησοκολητες της αντιπολίτευσης...για αυτό δεν πάει μπροστά ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όσα ακούμε έχουν ζητήσει να δούνε πρώτη πρώτη την Δήμαρχο,αλλά ακόμη περιμένουν.Αυτά τα ξέρετε παπαγαλάκια...; Μακριά από αυτόν τον σύλλογο τα πολιτικά σας παιχνίδια.Ξεχάστε τα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.