Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πολλά σκουπίδια στο δρόμο ανάμεσα σε Παλιό και Νέο Μυλότοπο - Απαράδεκτη η εικόνα δίπλα στον ποταμό (φωτο)



Απαράδεκτη είναι η εικόνα που επικρατεί με τα απορρίμματα (κυρίως από φυτοφάρμακα) στον επαρχιακό δρόμο ανάμεσα στις κοινότητες του Νέου και Παλιού Μυλοτόπου του δήμου Πέλλας.
Τις φωτογραφίες που απεικονίζουν την άσχημη και ανθυγιεινή κατάσταση στο παραπάνω σημείο, έστειλε αγανακτισμένος δημότης- αναγνώστης μας και -χωρίς αμφιβολία- "μιλούν" από μόνες τους. Σκουπίδια, άδεια πλαστικά δοχεία από φυτοφάρμακα, σακούλες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, δίπλα στην κοίτη του ποταμού Γραμμόσκα, κοντά στην γέφυρα, ανάμεσα στα δύο χωριά...
"Τις εικόνες απείρου κάλλους δεν τις βλέπει κανείς; Δεν υπάρχουν αρμόδιοι;" αναρωτιέται δικαιολογημένα ο αγανακτισμένος αναγνώστης μας. 
Φυσικά όμως χρειάζεται ευσυνειδησία και υπευθυνότητα από την πλευρά των πολιτών που και αυτοί με την σειρά τους πρέπει να συμβάλλουν στην προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.





 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΙΑΣ ΡΑΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΆ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΎΘΥΝΟΥΣ ΣΏΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άφου δεν πεφτει κανενα προστιμο. Τι να χασουμε την ψηφο. Και η καινουρια μοδα τωρα οι ατομικοι αχορταγοι. Μια δεξαμενη στο τρακτερ 500λιτρα την γεμιζουμε απο τον βοθρο μας και μολις βγουμε απο το χωριο μας την αδειαζουμε. Και αν πουμε και τιποτε η απαντηση ειναι τι μονο εγω ειμαι. Αντε βγαλε ακρη. ΖΩΑ με δυο ποδια και οι υπευθυνοι σφυριζουν αδιαφορα. Μην κακοκαρδισουμε τους ψηφοφορους μας και χασουμε τα ψηφαλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόλυτο δίκαιο Σωκράτη. Οι άνθρωποι εκτός από ανίκανοι είναι και επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία, για την ζωή μας και αυτήν των παιδιών μας. Δεν είναι θέμα ψήφων μονο πιστεύω. Είναι θέμα αντιληψης, ενασχόλησης και κυρίως ανικανότητας. Αν δεν διάβαζαν την καταγγελία αυτή ούτε καν θα το ήξεραν γιατί πέραν των τοπικών εκλεγμένων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, ουδείς πατάει το πόδι του στα χωριά του Δήμου μας. Άντε για τσίπουρο 'η σουβλακια σε λαδόκολλα και αυτό βράδυ. Εδώ ξεπούλησαν τον ΧΥΤΑ σε ιδιώτες και δεν ενημέρωσαν κανένα. Μισθωσαν το αναψυκτήριο στο πάρκο του Αγ. Γεωργίου δίχως τις απαιτούμενες κανονιστικές πράξεις. Έχουν να καθαρίσουν κάδους απορριμμάτων 10 χρόνια. Τα αμορτισέρ κάνουν sold out στα είδη ανταλλακτικών λόγω ποιότητας οδικού δικτύου. Άσφαλτος έχει να πέσει από την εποχή που ο παππούς μου κυνηγούσε να "βγάλει" γκόμενα την γιαγιά μου. Δώδεκα χρόνια διοικεί ο Στάμκος και ακόμη κάνει κριτική άλλους λες και είναι δήμαρχος εξαμήνου. Εδώ έχει χαθεί το μέτρο και έχει περισσέψει η υποκρισία με συνοδεία κοροϊδίας. Όλοι οι συνεργάτες του υποτακτικοί, άλαλοι και περιφρονιτικοι απέναντι στους ψηφοφόρους τους. Να κερδίζουν εκλογές ξέρουν, να διοικούν όμως έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Στις επόμενες εκλογές όμως ας το γνωρίζουν ότι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα και ο ήλιος θα βγει από την ανατολή και όχι από εκεί που έβγαινε αναποδα τρεις τετραετίες. Τρεις εκλογές κέρδισαν με 100 plus ψήφους διαφορα και συμπεριφέρονται σαν τον Ερντογάν, τον Τσαβουσογλου και τον Μακαρέζο της Απριλιανης επταετίας. Καλημέρα σας...

      Διαγραφή
    2. ΤΖΟΚΕΡ ΑΝ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΜΕ ΕΙΚΟΣΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΤΟΝ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΣΆΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.ΟΥΤΕ Η ΜΑΝ.ΣΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΚΤΗ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.