Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών Ελλήνων στην Ανατολική Ουκρανία - Άλλοι τέσσερις νεκροί



Στους έξι ανέρχονται οι ομογενείς που έχουν χάσει τη ζωή τους μετά τον βομβαρδισμό περιοχών της ανατολικής Ουκρανίας. Οι τέσσερις Έλληνες σκοτώθηκαν έπειτα στο χωριό Μπουγάζ στην κεντρική οδική αρτηρία που οδηγεί στο Ντονέσκ. Νωρίτερα, από βομβαρδισμό στο χωριό Σαρτανά σκοτώθηκαν δύο Έλληνες ενώ τραυματίστηκαν άλλοι έξι ομογενείς, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί. 
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε απερίφραστα τον βομβαρδισμό αμάχων από ρωσικό αεροσκάφος στα περίχωρα του χωριού Σαρτανά.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ας πάμε τώρα στα σοβαρά. Η ανελαστική στάση ΗΠΑ και Ε.Ε είναι απαράδεκτη και πιθανόν προσυμφωνημένη με την Ρωσία. Άλλωστε το εμπόδιο των οικονομικών κυρώσεων θα το προσπεράσει με ευκολία ο Πούτιν μεσω της γνωστής οικονομικής δολοφόνου Τουρκιας η οποία εχει ξαναπαίξει τον ίδιο βρώμικο ρόλο με την κρίση στο Ιράκ. Το θέμα είναι άλλο και οι ανεπαρκείς ηγέτες της ΕΕ κρύβονται επιμελώς με τις οποίες αστείες δικαιολογίες. Όταν εδώ και μισό αιώνα η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο άνοιξε κάποιο ρουθούνι; Όταν οι ΗΠΑ ισοπέδωσαν την πρώην Γιουγκοσλαβία, που ευρίσκονταν αυτοί οι ειρηνιστές Ευρωπαίοι; Που κρυβόταν ο ΟΗΕ που στην ουσία έχει καταργηθεί; Τώρα ο Πούτιν βλέποντας την τεράστια ανεπάρκεια του Μπάιντεν που μόνο γαβγίζει ως νεογέννητο κουταβάκι, κάνει στοχευμένες χειρουργικές στρατιωτικού τύπου ενέργειες ώστε να μην πληγεί η εικόνα του στο εσωτερικό της Ρωσίας. Το μοναδικό λάθος που θεωρώ ότι θα αποφύγει να κάνει, είναι να κλιμακώσει την κρίση με τις γειτονικές του χωρες Σουηδία και Φιλανδία. Δύο χώρες που δεν έχουν εμπλακεί ποτέ στην ιστορία τους σε καμμία στρατιωτική επιχείρηση και δεν έχουν επιφέρει κάποια πολεμική κρίση. Κλείνοντας θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι Κύπρος, Γιουγκοσλαβία, Ουκρανία έχουν κάτι κοινό. Το θρήσκευμα που ο Ορθόδοξος Πούτιν χειρίζεται προς το παρόν αν-Ορθοδοξα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *εκ παραδρομής διέφυγε απο το σχόλιο μου η Συρία η οποία προκάλεσε κύμα προσφυγικών ροών ελάχιστου μεγέθους μπρος σε αυτό που θα προκληθεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενδιαφέρουσα άποψη και κοντά στην πραγματικότητα αλλά δεν βλέπω να συγκινεί κανένα.Ολοι ασχολούνται με τα εσωτερικά των κομμάτων τους που είναι με το δάκτυλο στο στόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.