Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πυρκαγιά στον Λουδία - Κινδύνεψαν οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών (βίντεο)



Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στις 5.30 το απόγευμα στην ανατολική πλευρά του Λουδία, κοντά στους ξενώνες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών. 
Η φωτιά προκλήθηκε από άγνωστη αιτία σε ξηρή έκταση περίπου 8 στρεμμάτων παραπλεύρως του ποταμού, αλλά η εξάπλωσή της θα ήταν πολύ επικίνδυνη για το σύνολο των εγκαταστάσεων που βρίσκονται στον ποταμό, αν δεν έσπευδε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών, άντρες της οποίας με ένα όχημα την κατάσβεσαν εγκαίρως.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Βασίλη Καφετζάκη, η πυρκαγιά που ξέσπασε θα μπορούσε να ήταν πολύ επικίνδυνη και να είχε οδυνηρά αποτελέσματα συνολικά στις εγκαταστάσεις του Ομίλου. Σε ότι αφορά στα αίτιά της, ο κ. Καφετζάκης μας είπε ότι "είναι πολύ πιθανό η φωτιά να προκλήθηκε από ιδιώτη ερασιτέχνη ψαρά που ήθελε να ανοίξει κάποιο δρόμο για την βάρκα του".
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών. 





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.