Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τροπολογία ΥΠΕΝ: Έκτακτο περιβαλλοντικό τέλος σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα



Την επιβολή έκτακτου περιβαλλοντικού τέλους σε εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ανάλογα με τις προδιαγραφές εκπομπών καυσαερίων προβλέπει τροπολογία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που κατατέθηκε στη βουλή. 
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η τροπολογία επιβάλλεται επιπλέον του τέλους ταξινόμησης έκτακτο περιβαλλοντικό τέλος ύψους 3000 ευρώ εφόσον τα αυτοκίνητα υπάγονται στις εκ κατασκευής προδιαγραφές ευρωπαϊκών προτύπων εκπομπών καυσαερίων Euro 4. 

Αντίστοιχα για τα αυτοκίνητα που υπάγονται στα πρότυπα εκπομπών καυσαερίων Euro 5a και Euro 5b επιβάλλεται έκτακτο περιβαλλοντικό τέλος ύψους 1000 ευρώ. Η ίδια τροπολογία προβλέπει ότι απαγορεύεται η ταξινόμηση επιβατικών αυτοκινήτων εφόσον υπάγονται στις προδιαγραφές προτύπων εκπομπών καυσαερίων Euro 3, 2 και 1.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Αργά ξυπνήσαμε όλη η σαβούρα της Ευρώπης έρχεται εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Κούλη με τα χαράτσια σου.
    να μη μπορέσει ο κοσμάκης να πάρει κανένα φθηνό αυτοκίνητο.
    Κράτα κανένα ηλεκτρικό και για εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που ζεις ρε γκασμα στην Ζιμπάμπουε; αυτά που πετάνε στην Ευρώπη θες να φέρουνε στην Ελλάδα...το παίζεις και Ευρωπαίος πανάθεμα σου.

      Διαγραφή
    2. τι χαράτσι λες ρε άσχετε αυτά ούτε στην βουλγαρια μπορούνε να μπουν.

      Διαγραφή
    3. Γκασμαδες,σας πείραξαν οι ρύποι από τα αυτοκίνητα,το ότι το βράδυ δεν μπορείς να περπατήσεις στη πόλη και στα χωριά από τη καπνα των λεβήτων δεν σας ενοχλεί.Οχι Ζιμπάμπουε,όχι Βουλγαρία,Κουλισταν έχουμε γίνει.Αλλα ξέχασα φταίει το διεθνές περιβάλλον(!!!!)για τις αυξήσεις στην ενέργεια.Φατε το σανο ερίφια.Οταν κλείσουν όλα τα εργοστάσια της ΔΕΗ στη Δ.Μακεδονια τότε θα έρθουν οι μειώσεις.Χαχαχαπατα.

      Διαγραφή
    4. 2:25 μ.μ. Σε ποιους απευθύνεσαι;
      Οι τύποι ζούνε το όνειρό τους, μέσα στην κάπνα και το ντουμάνι της αιθαλομίχλης όπως είπες, και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν με κανένα tesla για να σώσουν τον πλανήτη και τον........Κούλη
      ¨οχι ερίφια, αλλά αμνοερίφια

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.