Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζει τις παρεμβάσεις ο Δ. Σταμενίτης για τη δεύτερη σύνδεση του Ν. Πέλλας με την Εγνατία Οδό



Το ζήτημα της χρηματοδότησης της μελέτης για κατασκευή νέου δρόμου «Α/Κ Γιαννιτσών – Αλεξάνδρεια – Α/Κ Νησελίου» που θα αποτελέσει τη δεύτερη σύνδεση του Νομού Πέλλας με την Εγνατία Οδό, από την πόλη των Γιαννιτσών έθεσε εκ νέου στον Υφυπουργό Υποδομών κ. Καραγιάννη ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης. 
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ο Βουλευτής Πέλλας επανάφερε το αίτημα της κατασκευής νέου δρόμου και ζήτησε από τον Υφυπουργό να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να βρεθεί το κονδύλιο που θα χρηματοδοτήσει την εκπόνηση της μελέτης. 
Όπως ανέφερε ο κ. Σταμενίτης, αυτή η ενέργεια θα αποτελέσει το πρώτο και ουσιαστικό βήμα καθώς θα εξασφαλιστεί η μελετητική ωριμότητα του έργου που με τη σειρά της θα επιτρέψει την ένταξη του σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, είτε σε Πρόγραμμα του νέου ΕΠΣΑ είτε μέσα από επιπρόσθετη χρηματοδότηση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Καραγιάννης τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή κατάθεσης της πρότασης από τον κ. Σταμενίτη η ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αναγνώρισε την αναγκαιότητα της κατασκευής του νέου δρόμου που θα συνδέσει το Νομό Πέλλας με την Εγνατία και από τα Γιαννιτσά και δεσμεύθηκε να εξετάσει όλες τις παραμέτρους.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Διονύση φτάσαμε τους 26.000 νεκρούς, φτάσατε τα καύσιμα στα 2 ευ το λιτρο, τα φυτοφάρμακα , αγροτικά εφόδια αύξηση από 150-250% ! Και ασχολήσαι με τρίχες.Θα διώξετε όση νεολαία απόμεινε στο εξωτερικό! .Η φτώχια , η βία, η διαφθορα μαστίζει την κοινωνία! Φτάνει ! Τσακιστήτε ! είσαστε εγκληματίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣTO EXΩ ΞANAΓPAΨEI THN ΣYNΔEΣH THΣ ΣKYΔPAΣ THN EXEIΣ ΩΣ TPITH ME ΠΛHPH ΩPIMOTHTA KΛΠ. E' ΘA ΔEIΣ ΣTIΣ EKΛOΓEΣ TPITOΣ KAI EΣY. KAI META TA TEΛEYTAIA ME THN APΣH, AΣTO NA ΠAEI.
    ΣKYΔPAIOΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ.Σταμενιτη τελειώσατε την 1η συνδεση με την Εγνατία οδό και τωρα μας πλασαρεις οτι τρεχεις για την δευτερη ? εδώ την εθνικη οδο εδεσσα-θεσσαλονικη την εχετε στον γυψο κανονικά και σφυριζετε αδιαφορα ενω σκοτωνονται συμπολιτες μας σε αυτο το αθλιο οδικο δικτυο. Μαλλον δεν σε ενδιαφερουν τα πραγματικα προβληματα ή νομιζεις οτι ετσι θα κερδισεις ψηφους απο τους γιαννιτσιώτες. Πολυ σωστά σε κράζει ο παραπανω σχολιαστής στις 11 π.μ. εχεις καποια απαντηση σε οσα σε ρωτάει, αν οχι κανε καποια αλλη δουλειά και ασε καποιον αλλο να δωσει λυσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. PE ΔIONYΣH TI KAHMOΣ EINAI AYTOΣ ME AYTO TO ΔPOMO.
    EΔΩ ΔEN EXEI ΣYNΔEΣH O KENTPIKOΣ ΔPOMOΣ EΔEΣΣAΣ XAΛKHΔONAΣ.
    ΔEN EXEI H ΣKYΔPA BEPOIA ME OΛOKΛHPΩMENEΣ MEΛETEΣ KAI ΣY AMETI MOYXAMETI ΓIANNITΣA AΛEΞANΔPEIA NIΣEΛI XΩPIΣ NA YΠAPXEI TIΠOTA. ΔIONYΣH ΣYNEΛΘE.
    ΣE KATAΛABAINΩ ,ΘEΛEIΣ NA ΠHΓAINEIΣ ΣTHN AΘHNA AΣΦAΛHΣ.
    ΔEN MΠOPEI NA ΓINEI..ΠPOΣΓEIΩΣOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.