Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περιοδεία Λάκη Βασιλειάδη στις πληγείσες από τους ανέμους περιοχές της Αλμωπίας



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε σήμερα καλλιέργειες και παραγωγούς στις περιοχές της Αλμωπίας που επλήγησαν από τους ισχυρούς ανέμους των προηγούμενων ημερών. Όπως διαπίστωσε ο Βουλευτής, οι καλλιεργητές σπαραγγιού έχουν ήδη ξεκινήσει την αποκατάσταση των ζημιών, με επιπλέον έξοδα σε αναλώσιμα και εργατικά, για να προλάβουν να περιορίσουν τις απώλειες στην παραγωγή τους, αλλά και να επιτύχουν την πρωιμότητα που θα τους εξασφαλίσει την απαραίτητη ζήτηση σε ένα κατά κύριο λόγο εξαγώγιμο προϊόν. 
Στη συνέχεια ο Λάκης Βασιλειάδης συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας στο συνεταιρισμό της Πιπεριάς με παραγωγούς, Προέδρους και Μέλη αγροτικών συνεταιρισμών και Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, για να ακούσει τις προτάσεις τους και να συντονιστούν καλύτερα οι ενέργειες αποκατάστασης.
Ο Βουλευτής ήδη πραγματοποίησε σειρά επαφών στην Αθήνα για το ζήτημα, δήλωσε:
«Είμαι δίπλα στους παραγωγούς και με όλες τις δυνάμεις μου θα συνεισφέρω στο να βρούμε τους τρόπους εκείνους που θα επιτρέψουν την αποκατάσταση των ζημιών, τον περιορισμό του κόστους και τη διάσωση της παραγωγής, ώστε οι καλλιέργειές τους να παραμείνουν κερδοφόρες. Το σημαντικό συμπέρασμα γύρω από το οποίο πρέπει να οικοδομήσουμε τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό μας, είναι ότι η Αλλαγή του Κλίματος είναι εδώ, τα φαινόμενα αυτά θα είναι ολοένα και συχνότερα και πρέπει να θωρακίσουμε άμεσα τον πρωτογενή τομέα.»





 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Όλοι στο ίδιο χώραφι βγαίνουν φωτογραφία ερε πως μας δουλεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ME TO OTI ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΘ.
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ. ΣE ΠPOΛABE O ΔIONYΣHΣ ΓIA TIΣ ZHMIEΣ, ΣΠAPAΓΓI, NAIΛON .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΩΝ ΤΣΑΚΩΝ ΧΡΥΣΑΣ ΡΟΔΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήρθε στο χωριό βουλευτής ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  6. ΓIA TA OΨIMA TIΠOTIΣ. TI MIA ΦOPA ΠPOKATABOΛEΣ THN AΛΛH EΞOΦΛHΣH ,ΛOΓIA,ΛOΓIA. MONO ΦΩTOΓPAΦIEΣ. KAI ΔHΛΩΣEIΣ. THN ΔHΛΩΣH MΠPOΣTA ΣTOYΣ ΦΩTOΓPAΦHΘENTEΣ THN EKANEΣ; ΔIΠΛA KAI ΣE MAΣ ΔHΛΩNEΣ, AΛΛA ΠAΠAPIEΣ. KAI MEIΣ ΣTO TEΛOΣ ME OΛEΣ TIΣ ΔYNAMEIΣ ΘA ΣYNEIΣΦEPOYME MAYPO ΣTHN KAΛΠH. ΘA TO ΔEIΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛAKH MOY,NEO ΠAIΔI EIΣAI.
    ΓIATI AKOΛOYΘEIΣ TIΣ ΠAΛAIOKOMMATIKEΣ ΠPAKTIKEΣ;
    TI ΣYNANTHΣH EPΓAΣIAΣ EIXEΣ;
    ΓIA TO NAIΛON; EΠPEΠE NA BΓEIΣ ΦATΣA KAPTA ΦΩTOΓPAΦIA MEΣA ΣTO XΩPAΦI;
    TI TPOΠOYΣ ΘA BPEIΣ ΓIA THN AΠOKATAΣTAΣH TΩN ZHMIΩN;
    ΓIA TO NAIΛON;
    HΔH OI ANΘPΩΠOI TA ΣKEΠAΣAN EAN O EΛΓA YΠOXPEOYTAI ,ΘA TA AΠOZHMIΩΣEI.
    EΛA PE ΛAKH MHN TO ΓEΛOIOΠOIEITE.
    KAI AYTHN THN ΔHΛΩΣH ΠOY THN EKANEΣ ΣTON EAYTO ΣOY;
    ΛAKH MOY ΣE ΘEΛΩ ,
    AΣIKH KAI ΣOBAPO.
    TI NEO HΦOΣ EIΠAME .
    Γ .Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί σας πιάνει μουρλα και πανικός όταν ο Βασιλειάδης βγάζει δελτίο τύπου ρε παιδιά; Βουλευτής είναι και κάνει το αυτονόητο. Όταν δεν πάει πουθενά τον εγκαλειτε ότι είναι άπραγος. Όταν πηγαίνει προσπαθείτε να του προσαψετε οποία βλακεία σας κατεβάζει η κούτρα. Φυσικά όλοι ξέρουμε ότι σχολιαστές είναι πάντα οι ίδιοι (πιθανόν και ένας) από γνωστό πολιτικό γραφείο άλλου βουλευτή. Χαλαρώστε λιγο και coca-cola...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΆΚΗ...ΤΑΚΗ προχθές που έγραφες ψευτιές σε βάρος του Διονύση σου είπαμε το Τ να το κάνεις Λ και εσύ διερρήγνυες τα ιμάτιά σου λέγοντας ότι δεν έχεις καμία σχέση με τον Λάκη. Σαν δε ντρέπεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πού προκύπτει ότι πρέπει να ντρέπομαι και οτι έγραψα ψευτιες ρε υπασπιστή; Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας προέβλεψα και σου χάρισα ένα ανέκδοτο το οποίο το karatzova το θεώρησε ακατάλληλο για ανηλίκους σαν εσένα και το απέσυρε. Εσύ όμως το ξέρεις, οπότε δεν το ξαναγράφω.

      Διαγραφή
    2. 12:34 ποιοι του είπατε του Τάκη...Τάκη...; Άρα όλοι γράφετε στην ομαδική και όχι κατά μόνας. Άρα δεν έχετε προσωπική άποψη αλλά ομαδική. Άρα περιμένετε ως κυνηγοί να σημαδεψετε τον οποίο πολιτικό εσωκομματικό 'η μη αντίπαλο σε ότι αναρτει. Άρα είστε κοινώς άμισθοι 'η μισθοφόροι του εξ Αθηνών βουλευτή. Άρα είστε και τσιράκια του Στάμκου, της Σαμαρικης πτέρυγας και σίγουρα υπέρμαχοι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία όμως τηρείτε, υποστηρίζετε και στο τέλος θα μας την παρουσιάσετε ως δική σας επιτυχία. Εσείς να ντρέπεστε και να σας χαίρονται ο βουλευτής και ο δήμαρχος σας...

      Διαγραφή
  10. Τακη τακη:
    μόνο εσείς που είστε στα πολιτικά γραφεία μπορείτε να καταλάβετε τις ψευτιές και τις μπούρδες των βουλευτών;
    Δηλαδή όλοι εμείς οι άλλοι είμαστε ζώα; Κούνια που σε κούναγε! Από μακριά κάνει μπαμ το δελτίο του Λάκη ότι είναι παρωδία και κοροϊδία,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤAKH,ΣE ΘEΩPΩ ENHMEPΩMENO ΠOΛITH.
    TI ΠPOEBΛEΨEΣ;
    YΠHPXE ΠEPIΠTΩΣH TO AΠOTEΛEΣMA THΣ ΨHΦOΦOPIAΣ NA EINAI ΔIAΦOPETIKO;
    OTAN H IΔIA H EΠITPOΠH OMOΦΩNA AΠEΦAΣIΣE THN APΣH THΣ AΣYΛIAΣ.
    KAT 'EΠEKTAΣH KAI H OΛOMEΛEIA ΣE AYTEΣ TIΣ ΠEPIΠTΩΣEIΣ ΨHΦIZEI YΠEP THΣ APΣHΣ.
    ΠANTA O BOYΛEYTHΣ TOY OΠOIOY AIPETAI H AΣYΛIA, ΓIA ΛOΓOYΣ EΠIKOINΩNIAKOYΣ THN ZHTA KAI O IΔIOΣ.
    EN KATAKΛEIΔI, H EΠITPOΠH HTAN YΠOXPEΩMENH NA ΠPOTEINEI THN APΣH THΣ AΣYΛIAΣ TOY BOYΛEYTH ΓIATI H AΞIOΠOINH ΠPAΞH, ΓIA THN MIA AΠO TIΣ ΔYO ΔIKOΓPAΦIEΣ, HTAN KAT' EΞAKOΛOYΘHΣH AΠIΣTIA ΣE BAPOΣ TOY ΔHMOΣIOY..

    EN ΠAΣEI ΠEPIΠTΩΣH ΓIA NA EIMAI ΔIKAIOΣ IΣXYEI TO TEKMHPIO THΣ AΘΩOTHTAΣ MEXPI NA EKΔIKAΣTOYN OI ΔYO YΠOΘEΣEIΣ KAI AYTO ,TAKH -TAKH OΦEIΛEIΛOYME NA TO ΣEBAΣTOYME.
    OMΩΣ, EXΩ EPΩTHMATA ΠOΛITIKA NA ΘEΣΩ ΣTON BOYΛEYTH ΠOY EXEI ΠAPAΠEMΘEI.
    ΘA TO KANΩ AΛΛH ΦOPA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Σωκράτη, γράφοντας ότι "προέβλεψα το αποτέλεσμα" δεν εννοούσα ότι έκανα μια πρόβλεψη μέντιουμ. Το αυτονόητο έγραψα και καυτηρίασα την τακτική των συνεργατών του βουλευτή που πριν αλεκτωρ λαλήσει, εξέδωσαν αθωωτική απόφαση. Ιδωμένη...

      Διαγραφή
    2. εκ παραδρομής: Ιδωμεν...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.