Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις σε Ημαθία και Πιερία για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης (φωτο)



Συνελήφθη χθες (4 Φεβρουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς, σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 44 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό 3.200 ευρώ.

Και στην Πιερία, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 φυτά κάνναβης που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες, ποσότητα κάνναβης σε τρίμματα – κορυφάδες, συνολικού βάρους 161 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Στη Θεσσαλονίκη τέλος, το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της πόλης από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνολικά 7 άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.