Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκατόν είκοσι τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 10.853 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Κυριακής (13/2). Εκατόν είκοσι τέσσερα από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο χορός των μολύνσεων στην Πέλλα καλά κρατεί. Δεν γνωρίζω σε ποιο ποσοστό τα επιβεβαιωμένα αφορούν τους διαγνωστικούς ελέγχους από τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, τα ιδιωτικά κέντρα καθώς και αυτά του ΕΟΔΥ. Άρχισε να γινεται πλέον μειζων θέμα μεταξύ των πολιτών που προσέρχονται στα εξωτερικά συνεργεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας γιατί λαμβάνουν παρά πολλά λανθασμένα αποτελεσματα τα οποία καταρριπτονται αυθημερόν από άλλες δημόσιες και ιδιωτικές δομές. Ταλαιπωρούνται αδίκως δεκάδες οικογένειες που πέραν της ψυχολογικής αναστάτωσης, υφίστανται και σοβαρή οικονομική επιβάρυνση. Δεν γνωρίζω αν φταίει η μη επιστημονική κατάρτηση των εργαζομένων στην συγκεκριμένη δομή, 'η τα κακής ποιότητας τεστ ανίχνευσης αντιγόνου που ομοιάζουν ως ταινιες μέτρησης ούρων και σακχάρου. Πολλές οικογένειες αναγκάζονται να πληρώσουν αδίκως τεσσερα-πεντε PCR εξαιτίας ενός ψευδώς θετικού rapid. Νομίζω ότι οι καθ' ύλην αρμόδιοι πρέπει να ασχοληθούν πιο σοβαρά με το θέμα όπως επίσης και με την αδικαιολογητη καθυστέρηση γνωστοποίησης των αποτελεσμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.