Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ουρές χιλιομέτρων στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας έξω από τα Γιαννιτσά λόγω ασφαλτόστρωσης



Με προβλήματα γίνεται σήμερα η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, έξω από τα Γιαννιτσά, στο κομμάτι από Παραλίμνη μέχρι την Σερβική γέφυρα, λόγω των εργασιών ασφαλτόστρωσης που ξεκίνησαν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο συγκεκριμένα, από τις εργασίες λειτουργεί μόνο το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγάλες ουρές των αυτοκινήτων προκαλώντας έτσι ταλαιπωρία και δοκιμάζοντας τα νεύρα των οδηγών που πρέπει να περιμένουν καρτερικά και με ψυχραιμία, μέχρι τελικά να καταφέρουν να βγουν από αυτόν τον κυκλοφοριακό «βραχνά». 

Ανάλογο πρόβλημα αναμένεται να παρατηρηθεί και αύριο Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, οπότε και θα συνεχιστούν οι εργασίες στο διάστημα από 7.30 το πρωί μέχρι στις 3 το απόγευμα. Για αυτό το λόγο, οι διερχόμενοι οδηγοί από Θεσσαλονίκη προς Γιαννιτσά, μπορούν να ακολουθούν την εναλλακτική διαδρομή από το σημείο "Μηδέν", σε Μεσιανό- Αρχοντικό -Γιαννιτσά (και αντίστροφα από Γιαννιτσά- Αρχοντικό- Μεσιανό- Μηδέν), για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη διάρκεια των εργασιών.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ως συνήθως υπερβολικοί ελληναρες οδηγοί.Η αναμονή δεν ξεπερνούσε τα δύο λεπτά.Υπομονη και κατανόηση χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.