Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογραφή σύμβασης για την Β΄ φάση της Ανάπλασης της Άρνισσας



Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Έδεσσας, κ. Δημήτρη Γιάννου, η σύμβαση με τον ανάδοχο για την δεύτερη φάση του μεγάλου έργου της Ανάπλασης της Άρνισσας. Η Β΄ Φάση του έργου έχει προϋπολογισμό 560.000,00€ και χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.
Τονίζεται ότι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση της πρώτης φάσης του έργου, με χρηματοδότηση επίσης από το Πράσινο Ταμείο και προϋπολογισμό 540.000,00€, ενώ πρόσφατα εντάχθηκε και η τρίτη φάση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», με προϋπολογισμό 600.000,00€.
Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε η χρηματοδότηση του σημαντικού έργου ανάπλασης της Άρνισσας σε τρεις (3) φάσεις, με συνολικό προϋπολογισμό 1.700.000,00€!
Με το έργο γίνονται κατασκευές πεζοδρομίων, διαμορφώσεις κοινόχρηστων χώρων, αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα, φωτισμός και προμήθεια αστικού εξοπλισμού, ενώ με την ολοκλήρωση των τριών φάσεων του έργου θα έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές παρεμβάσεις στο σύνολο του οικισμού της Άρνισσας.
 
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Σε ένα χρόνο σε βλέπω σπίτι σου. θα γυρνάς σαν το φάντασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και πριν 3 χρόνια αυτό λέγατε!!! και με τον φλογέρα πάλι σε βλέπω σε 4 χρόνια να γράφεις τα ίδια

      Διαγραφή
  2. Γιατί την Α φάση που την είδε?, μήπως θέλει να πει Α ΦΑΣΙΑ Α, ΚΑΙ Α ΦΑΣΙΑ Β. Στο σπίτι του φίλε 11 και 40 θα του είναι εύκολο να γυρνά, το έξω κόβω δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τάκη ή μας δουλεύεις ή πραγματικά ζεις σε άλλον Δήμο. Η Άρνισσα είχε να δει παρέμβαση από τον Δήμο τουλάχιστον 10 χρόνια. Τα έργα που ανακοινώνεις και ειναι προγραμματισμένα να τελειώσουν λίγο πριν τις εκλογές ειναι μια σταγόνα στον Ωκεανό. Στην πρώτη σου προεκλογική ομιλία στην Άρνισσα, μιλούσες για μεταμόρφωση της και για επεμβάσεις που θα κάνουν την Άρνισσα να μοιάζει Παρίσι… πάντα υπερβολικός και οι παρομοιάσεις σου τουλάχιστον αστείες. Ήμασταν σίγουροι πως σαν ΔΕ Βεγορίτιδας θα νιώθουμε ξένο σώμα στον Δήμο Έδεσσας, δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο. Η έξοδος σου από το Δημαρχείο θα ειναι ευλογία για τον ορεινό όγκο, που τόσο παραμέλησες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.