Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακόσια εξήντα έξι κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 19.509 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τετάρτης (16/2).Διακόσια εξήντα έξι από αυτά εντοπίσθηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή σε όλη την Ελλάδα:


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Έχει μείνει κανείς που δεν έχει κολλήσει σε αυτό τον νόμο εμβολιασμοί και μη. Κάθε μέρα πάνω από 200 7000 κρούσματα το μήνα τουλάχιστον. Κάναμε όλοι τα εμβόλια να σωθούμε αλλά και αυτά είναι κλουβιά αυγά. Όταν σε ένα νόμο έχουν εμβολιαστοι οι 95000 έχουν κάνει και την 3η δόση 60000, έχουν πεθάνει 1000 έχουν αρρωστήσει πάνω από 50000 τουλάχιστον τότε κάτι δεν πάει καλά με τα εμβόλια και τους ακαταδιωκτοι μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Δεν χαφτουμε αλλά πλέον θα πρέπει να ντρέπονται να βγουν από το σπίτι τους με τα ψέματα που μας έχουν σερβίρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6:43, εχεις χίλια δίκαια αλλά δεν τα πηγαίνεις καλά με τους αριθμούς. Αν είχαν κάνει 60.000 την τρίτη δόση τότε θα ειμασταν σαφώς καλύτερα επιδημιολογικά. Οι μολύνσεις είναι σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που ανακοινώνουν πάρα πολλές. Οι διασωληνωσεις και οι θάνατοι επίσης. Δεν γράφεις όμως ότι όλοι όσοι έχασαν την μάχη με την ζωή ήταν ανεμβολιαστοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι οποίοι ήταν μεγάλης ηλικίας. Συμφωνώ όμως ότι το δούλεμα πάει σύννεφο και μας ταιζουν κουτοχορτο ολοι οι πολιτικοί με συμπαραστάτες τον Βασιλακόπουλο, Παγώνη, Ευαγγελάτο, Πρωτοσαλτε και ειδικά τον νέο "λοιμωξιολογο - πολιτικάντη" δημοσιογραφο του ΣΚΑΙ Οικονόμου που κρατάει τα box ούρων του Μαξίμου και δεν αφήνει κανένα να του τα πάρει.

      Διαγραφή
    2. Αν σου είπε κανείς οτι οι εμβολιασμενοι δεν κολλάμε μάλλον ήταν ανίδεος. Το εμβόλιο σε τεράστιο ποσοστό προστατεύει απο βαριά νοσηση. Και οι ανεμβολιαστοι μπορεί να μην νοσήσουν βαριά αλλα αν το δεις σε ποσοστό οι νοσηλείες των εμβολιασμενων ειναι ελάχιστες

      Διαγραφή
    3. Σας έχουν γραμμένους.
      Τρίτη και τέταρτη δόση μέχρι να βγουν τα νέα εμβόλια.
      Μετά ξανά από την αρχή.
      Έχει μεγάλη κονομα η υπόθεση και δεν θα την σταματήσουν έτσι

      Διαγραφή
    4. Ειναι μεγαλη η κονομα αλλα οσο υπαρχουν ανεμβολιαστοι που πληρωνουν προστιμα και τεστ , ερχεται και ισοφαριζει το πραμα.Οποτε δε μπαινουμε μεσα.Αρκει να μην αρχισουν να εμβολιαζονται κ χρειαστει η κυβερνηση να τα παρει απο αλλου.Το λες κ συμφωνια κυριων.
      Νομιζω ενα ποσοστο ανεμβολιαστων της ταξης του 25% ειναι οτι πρεπει.
      Οποτε καλα το παει η κυβερνηση κ 2 χρονια τωρα δεν ενημερωνει καθολου.Εχει ευκολη δουλεια για το ποιους θα κατηγορησει.Οι ανεμβολιαστοι απο την αλλη οσο τους κατηγορουν τοσο πιο πολυ αντιδρουν και η κυβερνηση τριβει τα χερια της.
      Ουτως η αλλως να δωσει λεφτα για τη δημοσια υγεια δεν παιζει.Για το αν πεθαινει η πλεμπα δεν τη νοιαζει κ ιδεολογικα.Για 50-100 νοματαιους κυβερνα.Για τους χορηγους.Εχει κ ευκολο επικοινωνιακο αφηγημα να το φορτωσει στους ανεμβολιαστους που παραμενουν σταθεροι κ ολα κομπλε.
      Κατα τα αλλα προς ενημερωση, δε χρειαζεται καποιος να δει τα αποτελεσματα των εμβολιων κατα του covid.Ας διαλεξει δυο τρια απο τα κλασσικα που εχουμε κανει ολοι κ ας κανει τη συγκριση.
      Και ας ερθει να μας πει ποιο απο ολα αυτα προσφερει αποστειρωτικη ανοσια.Ποιο εχει υψηλοτερα ποσοστα προστασιας απο βαρια νοσο κ θανατο και ποιο εχει λιγοτερες παρενεργειες.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.