Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακόσια σαράντα τρία κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 18.855 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Δευτέρας (7/2). Διακόσια σαράντα τρία από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Είμαστε ακόμη στην αρχή τα σχολεία βράζουν και ούτε τα τοπικά σαιτ δεν γράφουν τίποτε. Όταν σε κάθε τμήμα 3χει 5 7 η 10 κρούσματα τότε και λίγα είναι αυτά. Έχει χαθεί η μπάλα κάθε μέρα 100 νεκροί και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Που θα πάει αυτή η κατάσταση με τους ανίκανους. Γιατί δεν ανακοινώνεται και εσείς τα κρούσματα στα παιδιά; γιατί τα κρύβουν όλοι; και εσείς μαζί τους; τι παιχνίδια παίζετε;. Στους 139000 κατοίκους στον νόμο έχουν εμβολιαστεί οι 95000 έχουν αρρωστήσει πάνω από 50000 έχουν πεθάνει 700. Με όλα αυτά γιατί κάναμε 3 δόσεις; πόσο λειτουργούν τα εμβόλια θα μας που οι ακαταδιωκτοι η έχουν κρυφτεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.