Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Κατάπτυστο και ντροπή το πανό – Παρέμβαση εισαγγελέα



Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πανηγυρίσει μια μεγάλη πρόκριση επί της Μίντιλαντ για το Europa Conference League, όμως αντικείμενο συζήτησης έγινε το πανό που σηκώθηκε στα κάγκελα της Τούμπας από οπαδούς και ανέγραφε «Αδέρφια κρατάτε γερά».
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε με καυστικό τρόπο το γεγονός και χαρακτήρισε το πανό ως μια κατάπτυστη ενέργεια που προσβάλει τον υπόλοιπο κόσμο του δικεφάλου.
«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός οτι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.
Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση.
Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων» αναφέρουν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τον αποτροπιασμό τους για αυτή την κίνηση.

Παρέμβαση εισαγγελέα 
Στο μεταξύ, η παρουσία του ντροπιαστικού πανό στις εξέδρες της Τούμπας στο ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ, υπέρ των 12 συλληφθέντων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και την παρέμβαση του εισαγγελέα.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “thesstoday.gr”, δρομολογούνται πλέον εξελίξεις μετά το ντροπιαστικό πανό που εμφανίστηκε στις εξέδρες της Τούμπας.
Όπως έγινε γνωστό, παρενέβη εισαγγελέας, ξεκινώντας προκαταρκτική έρευνα, έχοντας ζητήσει να «μιλήσουν» και οι κάμερες της Τούμπας.
Ο εισαγγελέας ζήτησε τα βίντεο από τις κάμερες για να βρεθούν ποιοι τοποθέτησαν το εν λόγω πανό. Σε αυτές τις ενέργειες των δικαστικών Αρχών αναμένεται να είναι αρωγός ο επίσημος ΠΑΟΚ.. 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Αυτό το πανό εκφράζει το μεγαλύτερο αριθμό των οπαδών του Σαββίδη. Όπως φυσικά και την ίδια διοίκηση που δεν έκανε τίποτα και το άφησε να πηγαίνει πέρα δώθε στο γήπεδο. Έπεσαν οι μάσκες Σαββίδη, εδώ τους πλήρωσες δικηγόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΥΔΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ 16
      ΥΓ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ FAKE NEWS ''εδώ τους πλήρωσες δικηγόρο''ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ MAZI ME THN ΙP ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που εχει τους περισσότερους νεκρούς οπαδούς..οποίος είδε το πανό στα Γιάννενα κατάλαβε..τώρα αν υπάρχουν πέντε δεκα αμετανόητοι αυτοί υπάρχουν σε όλες τις ομάδες

      Διαγραφή
    3. 02:58 τα πρεζόνια που κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟΚ μαζί με τη διοίκηση που μοστραρει μαχαίρια στο ινσταγκραμ είναι η μεγαλύτερη απόδειξη. Το να τους εκπροσωπεί πανάκριβος δικηγόρος ενώ αυτά τα αποβρασματα δεν έχουν στον ήλιο μοιρα τα λέει ολα. Αν υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτούς είστε όλοι εσείς που τους στηρίζετε. Το ίδιο υποκριτές.
      ΥΓ. Νομίζω ο πρόεδρος σου καταδικάστηκε, θύμησε μου γιατί...

      Διαγραφή
    4. 3:27 μ.μ. έχεις αποδείξεις ποιος πληρώνει το ''πανάκριβο δικηγόρο '' αν ναι πες αλλιώς κανε την κότα την ώρα που ζορίζετε............. περιμένω

      Διαγραφή
    5. 3:55 αυτοί θα πρέπει να αποδείξουν με τι θα πληρωθεί ο δικηγόρος τους. Εγώ γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει όπως κάθε νορμάλ σκεπτόμενος. Όπως δολοφονήθηκε ο Τοσκο και τώρα ο Άλκης. Αυτός που πληρώνει για να σκοτώνουν τα ορκ είναι ένας. Αυτός που έχει αιχμάλωτη μια ολόκληρη πόλη με ρούβλια. Κομπάρσος του Πουτιν είναι άλλωστε.

      Διαγραφή
    6. 4:32 μ.μ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ

      Διαγραφή
    7. 5:01 εσύ στηρίζεις δολοφόνους, άρα είσαι το ίδιο επικίνδυνος. Ξεφτίλα

      Διαγραφή
  2. Εσύ με τα μισόλογα 4:32 3 πράγματα μπορεί να είσαι 1.συκοφάντης 2.δεν φοράς παντελόνια 3.παιδάκι κάτω από τα 14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια μισολογα, ξεκάθαρα λέω αυτά που πιστεύουν όλοι. Θα φοβηθούμε δεν κατάλαβα.

      Διαγραφή
  3. ποιός είναι προεδρος του ΠΑΟΚ; αυτός ο γκάκστερ ντε και καλά ομογενής,του Πούτιν που εισέβαλε στο γήπεδο με πιστόλι σαν εγκληματίας;Τέτοια παραδείγματα δίνει στους οπαδούς,στη νεολαία : Πώς να μάθουν να σφάζουν τα κοπρόσκυλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον υποστηρίζουν κιόλας για να καταλάβεις το επίπεδο iq τους. Και τον γιο τους που ποσταρει μαχαίρια στο ινσταγκραμ. Δεν έχουν ευθύνη αυτοί, όχι...

      Διαγραφή
  4. Μόλις έγινε θέμα το πανό και μετά την παρέμβαση εισαγγελέα, τοτε θυμήθηκε η ΠΑΕ να καταδικάσει. Το σιχαμερό πανό σε όλο το ματς ηταν πρώτη μούρη. Γιατί δεν το κατέβασε αμέσως, για να αποδειξει σε όλους ότι όντως είναι απέναντι στους μαχαιροβγάλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λίγη ντροπή δεν υπάρχει εκεί στον παοκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλαξε η εποχή. Ταπρεζονια στο ίδρυμα. Όχι στα γήπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ ξεφτυλισμενα κομματοσκυλα.για έναν ανεγκεφαλο δεν φταίει η ομάδα.για τουσ νεκρούς στο μάτι 100+ ευθύνες;ο ΠΑΟΚ φταίει για τους νεκρούς από της πλημμύρες ο ΠΑΟΚ φταίει;για τις αυτοκτονίες από τα μνημόνια που ψήφισαν ο ΠΑΟΚ φταίει;χρηματιστήρια κτηματολόγια κτλ.κτλ.....ο ΠΑΟΚ φταίει;κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έναν;;;; Τουλάχιστον 20 μέτρησα να πηγαίνουν το πανό πέρα δώθε με την ανοχή της διοίκησης. Ο ΠΑΟΚ φταίει που δε σέβεστε ένα νεκρό παιδι που δολοφονήθηκε από πληρωμένους δολοφόνους σας. Υποκριτές! Κουνάτε και το δάχτυλο κιόλας , ντροπή δεν έχετε!

      Διαγραφή
    2. Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ λέει το Ορκ, σεβασμός στους νεκρούς απαντάμε εμείς! Ζωα

      Διαγραφή
    3. Τι είπες ρε παικταρα; Έφυγες τώρα για επίσκεψη !!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.