1.2.22

Μελίσσι: Οι δύο συλληφθέντες διαρρήκτες είχαν κλέψει κοσμήματα από άλλο σπίτι


Ένα ακόμη σπίτι στο Μελίσσι του Δήμου Πέλλας είχαν διαρρήξει τα δύο άτομα (ένας ενήλικος και ένας ανήλικος) που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας προχθές (30 Ιανουαρίου 2022) επ’ αυτοφώρω, όταν αποπειράθηκαν να κλέψουν κατοικία στο ίδιο χωριό, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε. 
Από την προηγούμενη διάρρηξη ωστόσο, αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ και άλλα αντικείμενα, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.
Υπενθυμίζουμε ότι, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, τους επίδοξους διαρρήκτες εντόπισε γειτόνισσα του σπιτιού και ειδοποίησε την Αστυνομία. Άμεσα έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί και οι δράστες ανέβηκαν να κρυφτούν στην σκεπή της οικίας, όμως εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν.

 

5 σχόλια:

  1. Αυτούς τους έδιωξε ο δήμαρχος αρδεας με τίς κλωτσιές εδώ όλοι κοιμούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα τσαντιρια είναι νομιμα?? Γιατί δεν έρχεται κανένας εκεί να ελέγξει πόσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι? Ξεπλένονται οι δικές τους παρανομίες μάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε μέρα μπορούν να ληστέψουν τρία σπίτια? Έτσι μόνο θα κουνηθούν όταν το κακό φτάσει στο σπίτι τους. Γιατί στην Ελλάδα αντί να είναι αλληλέγγυοι είναι ατομιστές και ο ατομισμός αργά η γρήγορα θα σε τιμωρήσει. Είμαστε μια ακοινωνητη κοινωνία γι'αυτό καλά να πάθουν και εύχομαι και ακόμα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί ήρθαν από την Αριδαία να εγκατασταθούν και κλέψουν τον κάμπο.Καταγγελιες ολοι σε πολεοδομία και αστυνομία,δεν γίνεται να μαζεύεται κάθε καρυδιάς καρύδι και με το έτσι θέλω να στήνει τσαντίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικά αφέθηκαν ελεύθεροι να συνεχίσουν το έργο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.