Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη στην Έδεσσα κλιμακίου του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής το Βουλευτή Γιώργο Αρβανιτίδη



Το Σάββατο 26-2-2022 και ώρα 11 π.μ., κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής το Βουλευτή Γιώργο Αρβανιτίδη, θα επισκεφθεί την Έδεσσα και θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνη Τσώτσο καθώς και με παραγωγικούς φορείς.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΝΕ ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ "η επίσκεψη γίνεται, στα πλαίσια της νέας εξωστρεφούς δράσης για την ακρίβεια και την ανάδειξη των προτάσεων του Κόμματος κατά του κύματος ακρίβειας που πλήττει καταναλωτές, νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Μετά το τέλος της συνάντησης θα ακολουθήσει συνέντευξη στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ και επίσκεψη στην αγορά για τη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων με τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος."

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Δεν πάτε πρώτα να εξοφλήσετε τα δάνεια και μετά να αρχίσετε τις σουλάτσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τακτή ώμου ώμου


    Τζάκρη;το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμεν δυνοτο.γλουγλουγλου.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κος αφου ελυσε τα θεματα της κατα αρχικη εκτιμηση κερδοφορας επιχειρησης του αποφάσισε να λυσει και τα καιρια θεματα του λαου ας λυσει τα θεματα των πρωην εργαζομενων του που εμειναν απλήρωτοι και στον δρομο και υστερα μιλαμε αλλα ειναι συμφεροντα του ευρυτερου δημου που εκλέγεται γιατι απο τον τοπο καταγωγής του δεν το βλεπω , προσοχη μην δει μπροστα του αγανακτησμενο πρωην συνεργατη του καλο υπολοιπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.