Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Άδωνις Γεωργιάδης το Σάββατο στην Έδεσσα



Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ν.Δ. Πέλλας, στον Πολυχώρο «Καταρράκτες» στην Έδεσσα.
Επίσημος προσκεκλημένος ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων & Αντιπρόεδρος της Ν.Δ, Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

19 comments:

  1. τρεξτε χαιβανια να τον υποδεχτητε σας παρασερνουν οι βολεμενοι που ειναι με το κομμα οι υπολοιποι στην πεινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ αν ερχόταν ο σκουρλετης κάτι θα άλλαζε (χαιβανι)

      Διαγραφή
    2. Βολεμένε και κακέ άνθρωπε από τον Άδωνη τα παίρνεις για να πληρώσεις την ΔΕΗ και τα αγγουράκια

      Διαγραφή
    3. Από κανένα δεν παίρνω τίποτα από κανένα δεν περιμένω τίποτα ούτε με βοήθησε ποτέ κανενας όλοι τα ίδια είναι

      Διαγραφή
    4. Δεν τα περνεις αλλά για τον Σκουρλετη μίλησες. Ε μη δίνεις δικαιώματα.

      Διαγραφή
    5. Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα όλοι το ίδιο είναι και ο σκουρλετης να ερχόταν δεν αλλάζει κάτι

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ΄ΑΔΩΝΙΣ¨ Όποιος ψηφίζει ΠΑΣΟΚ η ΝΔ, ψηφίζει κλέφτες η ψεύτες...έλεγε....καμαρώστε τον.

      Διαγραφή
  3. Μπράβο το καλύτερο φωνάξατε. Την εκδήλωση να καλύψει ο Σκαι και ο Πορτοσάλτε. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ MΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ορισμένοι να κρατήσετε λίγη χολή για την προστασία του πεπτικού σας, γιατί όταν την χρειαστείτε θα σας έχει τελειωσει και θα σας προκαλέσει πιθανή παγκρεατίτιδα. Ποιο είναι το παράξενο ρε παιδιά όταν εν όψει εθνικών εκλογών μια κομματική οργάνωση να διοργανώνει μια εκδήλωση; Πρώτη φορά το βλέπετε και βουρ το πληκτρολόγιο για τα εσώψυχα σας; Και καλά οι Συριζαιοι έχουν τους δικούς τους λόγους. Ορισμενοι Νεοδημοκρατες που πονηρά ψελλιζετε για τον Άδωνη γιατί υποκρινεστε αφού ξέρετε ότι αυτήν την φορά δεν θα φατε το "κρύο πιάτο" του Φιλιππειου. Εκείνο με τον Άδωνη και την Τζαβέλλα εννοώ που φεύγατε υβριζοντας με το κεφάλι κάτω. Γι' αυτο όλοι στην Έδεσσα χωρίς σχόλια και περασμένα ξεχασμένα τα παλιά. Μπράβο στην ΝΟΔΕ Πέλλας για την σεμνότητα που δείχνει και την προσπάθεια που κάνει να τηρήσει τα μέτρα που προβλέπονται από τους υγειονομικούς κανόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TAKH....TAKH ,ΔEN ΣE ENHMEPΩΣAN ΣΩΣTA, AYTO ΠOY ANAΦEPEIΣ EΓINE ΣTO ΞENOΔOXEIO.TI KPYO ΠIATO KAI ΞEPOΦEΞAΛA.HTAN ANTIΔEONTOΛOΓIKH ΣYMΠEPIΦOPA. OΠΩΣ HTAN ANTIΔEONTOΛOΓIKH ΣYMΠEPIΦOPA TOY ΛAKH ME TOYΣ ΠEPΣINOYΣ ΠAΓETOYΣ ΠOY TON EΞANAΓKAΣAN NA KATEBAΣEI TO ΔEΛTIO KAI MAYPIΣE TO ΠPOΦIΛ TOY ME TA XIΛIA ΛAIK .YΠAPXEI MEΓAΛYTEPO KAZO AΠO AYTO ΠOY EΠAΘE;ΔΛΔ KOINΩΣ ΞEΦTIΛA. XAXAXA. TO KPYO ΠIATO TPΩΓETAI ME KAΛO KPAΣI. TO ΔHΛHTHPIO ME TO KATEBAΣMA THΣ ANAPTHΣHΣ ΔEN KATAΠINETAI .XAXAXA XAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 20:52 επειδή εσένα σου τα λένε άλλοι εκτίθεται για μια ακόμη φορά. Όταν όμως τα βιώνεις και θυμάσαι, γράφεις τα πραγματικά γεγονότα. Εκτός αν ήσουν τότε μικρός και έπαιζες με τις κούκλες σου. Στο δια ταύτα λοιπόν άντε να πας στην εκδήλωση που δεν είναι βουλευτική αλλά παραταξιακη και όταν θέλεις να ξεσπάσεις κάπου αγόρασε ένα σάκο του μποξ, βάλε μια φωτό του Λάκη και προπόνηση. Μην ξεχνάς όμως να αγοράσεις γάντια γιατί είναι πολύ σκληρός για τα αδουλευτα χεράκια σου...

      Διαγραφή
    2. Αλεπού ο Τακης και με εξαιρετικη μνήμη.Ετσι ακριβώς έγιναν όπως τα γραφει.Θυμαμαι τις φάτσες ορισμένων στο Φίλιπειο και το μπινελικι που έριχναν στο Άδωνη τον Λάκη και την υποψήφια ευρωβουλευτή.Περσινα ξινά σταφύλια. Όλοι στην εκδήλωση τωρα για να μην μας διοικήσει ξανά ο Πολακης.

      Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TATH - TAKH ΓIA THN TAMΠAKIEPA TIΠOTA; ΓIA TO KATEBAΣMA THΣ ANAPTHΣHΣ KAI TO MAYPIΣMA TΩN ΠPOΦIΛ ΣAΣ, OΣOI TO KOINOΠOIHΣATE. KOMΠOΣ E'.ZOPIΣMA. XAXAXA. ΔEN KATAΠINETAI, KAI ΔEN ΞEΠΛENETAI OYTE ME KΛIΣMA. XAXAXA XAXAXA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω!!! ρε φιλε 5:15 το μυαλό σου στο κλίσμα. Κάνε το επιτέλους να ανακουφιστείς από την δισκοιλιοτητα που σου προκαλεί ο Λάκης... Μας κούρασες με τις χαζομάρες που γραφεις.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.