Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιώργος Κύρτσος: Πολιτική λύτρωση η διαγραφή μου από τη Νέα Δημοκρατία



Για πολιτική λύτρωση κάνει λόγο ο πρώην πλέον ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος σχολιάζοντας τη διαγραφή του από το κυβερνών κόμμα. Σε δήλωσή του μέσω των social media αναφέρεται στα θέματα που έθεσε στην ηγεσία της ΝΔ ενώ εξαπολύει βέλη κατά του πρωθυπουργού.

«Έθεσα ζητήματα στην ηγεσία ΝΔ: Λάθη & παραλείψεις στο θέμα της πανδημίας που κόστισαν χιλιάδες νεκρούς. Λάθη οικονομικής πολιτικής που φτωχοποίησαν κόσμο, οδηγούν σε νέες περιπέτειες. Κουκούλωμα σκανδάλου Novartis, διώξεις δημοσιογράφων,Τουλουπάκη. «Απάντησαν» με διαγραφή μου.

»Ο Μαρινάκης μου ανακοίνωσε τη διαγραφή μου ο Μητσοτάκης δεν βρήκε το κουράγιο. Είναι άλλωστε στον «Όλυμπο» του Μαξίμου με καλή παρέα. Με τον κρυπτόμενο-δοξαζόμενο συγγενή του,τον συγγενή της ΓΕΚ-Τέρνα και άλλους κορυφαίους. Τον ευχαριστώ πάντως για την πολιτική μου λύτρωση» αναφέρει ο Γιώργος Κύρτσος.

Μάλιστα ο Γιώργος Κύρτσος χαρακτηρίζει αυταρχική τη ΝΔ και συγκρίνει την τωρινή του διαγραφή με αυτή από το ΚΚΕ του οποίου υπήρξε μέλος κατά τη δεκαετία του 70.

«Δύο διαγραφές στη ζωή μου. Το 1977 από ΚΚΕ. Το 2022 από ΝΔ. Το ΚΚΕ έψαξε το θέμα, έστειλε τον Αμπατιέλο στο Λονδίνο να συζητήσουμε, παρουσίασε σκεπτικό. Στη ΝΔ αποφάσισε ο Μητσοτάκης, δεν υπήρξε συζήτηση,ούτε σκεπτικό. Η φιλελεύθερη ΝΔ πιο αυταρχική από το ΚΚΕ της δεκαετίας του 70».

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Αντε κάνε κόμμα τώρα να μας σώσεις και εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισαν τα όργανα. Πονάει δόντι...κόψε κεφάλι. Άριστοι της δημοκρατίας με εκτελεστή τον γιο του Μαρινάκη. Αυτούς ψηφίζετε. Αίσχος η κατάργηση της δημοκρατίας στην χώρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι η αναμενομενη διαγραφή Κύρτσου την οποία ο ίδιος προκάλεσε είναι πολιτικό γεγονος το οποίο θα φέρει εξελίξεις στην Ν.Δ. Την ίδια άποψη με τον Ευρωβουλευτή έχουν παρά πολλοί στην κυβερνώσα παράταξη. Υπουργοί,Βουλευτές, πολιτικά στελέχη καθώς και πλήθος μελών-φίλων του κόμματος έχουν έρθει στα όρια τους με την στρατηγική του Μαξίμου. Η κεντροδεξιά δεν μπορεί να διοικείται από έναν επικίνδυνο και υπόδουλο στους εγχώριους και Ευρωπαιους ολιγαρχες. Το τέλος του Μητσοτάκη είχε ήδη προαποφασιστει εδώ και καιρό από τα γνωστά κέντρα που ανεβοκατεβαζουν κυβερνήσεις στην χώρα μας. Είναι τυχαίο γεγονός η εκλογή Ανδρουλάκη στο ΚΙΝΑΛ; Είναι τυχαίο γεγονός η συνάντηση Τσίπρα με τον πρέσβη των ΗΠΑ προχθές στην Βουλή των Ελλήνων; Οι δηλώσεις του εξαδέλφου Τσίπρα είναι και αυτές τυχαίες; Το ότι όλα βρίσκονται στον αυτόματο και εν μέσω πανδημίας με εκατόμβη νεκρών προκηρύσσονται δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας όχι μόνο στην υγεία αλλά και σε άλλους φορείς του δημοσίου είναι και αυτό τυχαίο γεγονός; Ακόμη και ένας τυφλός, ένας ανίδεος με την πολιτική πραγματικότητα μπορεί να διακρίνει την επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας και συνδιαλλαγής μεταξύ Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ. Με ποιον αρχηγό; Ας μην στενοχωριόμαστε γιατί πρώτα γι αυτον αποφάσισαν. Εκτιμώ ότι ο Στουρνάρας κάηκε και προκρίνεται ο Μαργαρίτης Σχοινάς, μη έχοντας την δυνατότητα επιλογής από τον Δικαστικό χώρο γιατί ήδη από εκεί προέρχεται ο ανώτατος Πολιτειακός άρχοντας. Πάντως κ. Κύρτσο με την διαγραφή σου δεν λυτρώθηκε εσύ αλλά ο Ελληνικός λαός και η πλειοψηφία των Νεοδημοκρατων. Εσύ παραμένεις λαγός στην διαδικασία και παλιά σου τέχνη κόσκινο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την οποία ο ίδιος προκάλεσε
      Διαφωνείς με όσα λέει στη συνέντευξη;

      https://www.youtube.com/watch?v=kkwLhmyTwQA

      Μαργαρίτης Σχοινάς, έτερος πολιτικός ανθός βαπτισμένος στη κολυμβήθρα της ΕΕ
      Μήπως είμαστε χώρα υποδουλωμένη;

      Διαγραφή
    2. Εσύ κατάλαβες να διαφωνώ 11:33 και με παραπέμπεις στις δηλώσεις του; Κάπως αργοπορημένα μάλλον τις πληροφορήθηκες τις θέσεις του Γιώργου Κύρτσου. Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα σου δεν νομίζω ότι χρειάζεται απάντηση. Αν ναι τότε ζεις σε άλλη χώρα γιατί η Ελλάδα είναι υπόδουλη στους εταίρους της από την ημέρα που παράνομα εισήλθε στην ΟΝΕ. Όσο για τον Σχοινά που τον χαρακτηρίζεις "πολιτικό ανθό", θα μου επιτρέψεις να του προσδώσω τον ακριβή τίτλο που του αρμόζει: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΦΟΣ...

      Διαγραφή
  4. λύτρωση ,λύτρωση άλλα τα λεφτά τα παίρνεις .Λαμόγ.α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.