Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας - Τα θέματα



Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 19:30, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας, για λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

1) Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου περί της πορείας υλοποίησης του εγκεκριμένου ΠΕΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 242 του ν. 4555/2018 (ΦΕΚ 133 Α΄/19-7-2018)
2) Έγκριση 1ης παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: Κατασκευή Αποχέτευσης και Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Τ.Κ. Αθύρων του Δήμου Πέλλας, πρ/σμού: 5.084.000,00 Α.Μ. 33/2018.
3) Έγκριση 4ης παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: Οριζόντια σήμανση οδικού δικτύου Δήμου Πέλλας 2020, Α.Μ. 9/2020.
4) Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων του Δήμου Πέλλας.
5) Καθορισμός κόκκινου περιγράμματος με χαρακτηρισμό «χώρος αναψυκτηρίου», εντός του χώρου πρασίνου στο Ο.Τ 85 στα Γιαννιτσά.
6) Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2022 του Δήμου Πέλλας
7) Εκμίσθωση αστικού ακινήτου
8) Εκμίσθωση με δημοπρασία δημοτικών αγροτεμαχίων .
9) Έγκριση εργασιών καθαρισμού μισθωμένου αγροτεμαχίου.
10) Κατάρτιση προγράμματος επικοινωνιακής προβολής του Δήμου Πέλλας για το 2022
11) Έγκριση της με αριθμ. 52/2021 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά την κοπή δένδρων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Πέλλας

Εισηγητής από το 1ο μέχρι και το 5ο θέμα η Τ.Υ του Δήμου
Εισηγητής από το 6ο μέχρι και το 10ο θέμα ο αντιδήμαρχος κ. Επιτροπάκης Αθανάσιος
Εισηγητής του 11ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Βουτσάς Χρήστος

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Δημοτικό Συμβούλιο για γέλια. Παρατάσεις, αναμορφώσεις, επεξηγήσεις ψεμματων για το αναψυκτήριο του Αγ. Γιώργη και κοπή δένδρων. Αν εσείς είστε Δημοτική Αρχή τότε εγώ είμαι πυρηνικός επιστημών. Ευτυχώς έστω και αργά σας πήραν είδηση οι πολιτες του Δήμου Πέλλας και θα σας ανταμείψουν ανάλογα. Για τις εκπλήξεις που σας περιμένουν θα αναφερθώ σε λίγες εβδομάδες όταν ο ένας θα "καρφώνει" τον άλλον δηλώνοντας αναρμοδιοτητα. Ίσως κάποιοι χρησιμοποιήσουν και το τεκμήριο της αγραμματοσύνης για να γλυτώσουν. Κουράγιο λοιπον επιστήμονες της αυτοδιοίκησης και ειδικά σε σένα κ. Στάμκο - Δήμαρχε Καρυωτισσας - και των μεγάλων έργων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα.Με ξυλινη γλωσσα αλλά ρεαλιστής ο Τζόκερ.Ολη η αλήθεια έξω από τα δόντια.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.