Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γνωστός Γιαννιτσιώτης θα δώσει την δική του ''μάχη'' με τον τραπεζίτη στο DEAL!!! (φωτο)



Ένα χαρακτηριστικό και πολύ αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία των Γιαννιτσών συμμετέχει εδώ και λίγες ημέρες στο γνωστό και ιδιαίτερα δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του Alpha, το Deal, με τον Χρήστο Φερεντίνο.
Πρόκειται για τον 37χρονο Γιάννη Χαμαλίδη, ο οποίος είναι υπάλληλος σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας  σούπερ μάρκετ στα Γιαννιτσά και ιδιαίτερα γνωστός, τόσο για τα "Παοκτσίδικα" συναισθήματά του, όσο και για την -επί σειρά ετών- επαγγελματική ενασχόληση που είχε σε καφέ και μπαρ της πόλης των Γιαννιτσών.
Ο Γιάννης, εκπροσωπώντας το Ν. Πέλλας, δίνει καθημερινά στο παιχνίδι το παρόν, περιμένοντας να έρθει η σειρά του για να πετύχει ένα πολύ καλό deal στην "μάχη" που θα δώσει με τον τραπεζίτη. 
Βρίσκεται ανάμεσα στους 22 παίχτες του και περιμένει την μέρα που θα επιλεγεί για να διεκδικήσει μέχρι και τις 60.000 ευρώ! Σύμφωνα με πληροφορίες η προβολή του επεισοδίου που ο Γιάννης Χαμαλίδης θα αναμετρηθεί με τον τραπεζίτη, θα γίνει την ημέρα της Εθνικής μας Επετείου, δηλαδή την Παρασκευή 25 Μαρτίου.
Του ευχόμαστε η ημέρα του Εορτασμού της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, να συνδεθεί και με μια μεγάλη προσωπική του οικονομική ανάταση. 
Γιάννη, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!!!




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.