Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Euroferry Olympia'': Βρέθηκε ζωντανός ένας αγνοούμενος



Ζωντανός βρέθηκε στην πρύμνη του φλεγόμενου πλοίου Euroferry Olympia ένας από τους αγνοούμενους, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ1.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία του, ότι κατάφερε να επικοινωνήσει με τους διασώστες της ΕΜΑΚ και ότι πρόκειται για τον Λιθουανό, ο οποίος ήταν μεταξύ των αγνοουμένων.

Αυτή τη στιγμή γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μεταφερθεί με ασφάλεια στην ακτή.

Την ίδια ώρα η αγωνία κορυφώνεται για τους υπόλοιπους 11 αγνοούμενους. Οι συγγενείς αναμένουν την επανεκκίνηση των ερευνών για τον εντοπισμό των δικών τους ανθρώπων και ελπίζουν ότι θα ακούσουν κάποιο καλό νέο για την τύχη τους.

Οι ελπίδες φαίνεται να αναπτερώνονται μετά και την τελευταία εξέλιξη με τον επιβάτη που βρέθηκε ζωντανός.

Η φωτιά εξακολουθεί να μαίνεται στο πλοίο για 3η ημέρα και η θερμοκρασία ξεπερνά τους 500 βαθμούς Κελσίου στο εξωτερικό, ενώ εσωτερικά μπορεί να ξεπερνά και τους 2.000 βαθμούς, όπως είπε νωρίτερα ο επικεφαλής ερευνών της ΕΜΑΚ, Γιώργος Μήτσης στο OPEN. Κάτι που εμποδίζει τα σωστικά συνεργεία να ερευνήσουν για να εντοπίσουν τους αγνοούμενους.

Οι διασώστες της ΕΜΑΚ βρίσκονται δίπλα από το Euroferry Olympia, σε ετοιμότητα, ώστε να ανέβουν στο πλοίο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Σημειώνεται ότι το πλοίο έχει πάρει μία κλίση, αλλά δεν κινδυνεύει να βυθιστεί.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.