Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υψηλή θετικότητα στα rapid test του ΕΟΔΥ που έγιναν στην Π.Ε. Πέλλας



Πάνω από 10% το ποσοστό θετικότητας στα rapid test του ΕΟΔΥ σε σημεία που πραγματοποιήθηκαν rapid test την Τρίτη στην Π.Ε. Πέλλας.
Συγκεκριμένα:
Στην Πλατεία Μικρών Καταρρακτών, στην Έδεσσα, έγιναν 137 rapid test με 14 θετικά (θετικότητα 10.22%). Αφορούν σε 7 άνδρες και 7 γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 54 έτη.
Στο Δημαρχείο Πέλλας, στα Γιαννιτσά, έγιναν 260 rapid test με 31 θετικά (θετικότητα 11.92%). Αφορούν σε 11 άνδρες και 20 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 39 έτη
Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, χθες Τρίτη 15 Φεβρουαρίου επιβεβαιώθηκαν 21.412 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας. Διακόσια εξήντα από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Προφανώς και ο δείκτης θετικοτητας είναι υψηλός στην Πέλλα και το διαπιστώνουμε καθημερινά όλοι μας γιατί το βιώνουμε στην γειτονιά μας, στα σχολεία, στο στενό οικογενειακό και φιλικό μας περιβάλλον. Αυτό που θέλω να επισημάνω όμως εκ νέου είναι τα κακής ποιότητας τεστ που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη δομή, εξάγοντας πολλές φορές λανθασμένα αποτελέσματα είτε θετικά, είτε αρνητικά. Έχουν επιφέρει μια δικαιολογημένη ανησυχία στους πολίτες που προσέρχονται στα σημεία που ο ΕΟΔΥ διενεργεί τους ελέγχους και πρέπει οι αρμόδιοι να εξετάσουν το θέμα. Ακόμη και οι γιατροί του ΕΣΥ αλλά και οι ιδιώτες άρχισαν να προτρέπουν τον κόσμο να συνεχίσει το testing αλλά όχι στον ΕΟΔΥ παρά σε άλλες δημόσιες δομές όπως νοσοκομεία, κέντρα υγείας κλπ. Αυτοί που κάνουν "χρυσές δουλειές" είναι τα ιδιωτικά διαγνωστικά στα οποία γίνεται το αδιαχώρητο για rapid & pcr. Το χέρι μπαίνει βαθιά στην τσέπη ενός οικογενειάρχη που πέραν της ακρίβειας σε ενέργεια, είδη πρώτης ανάγκης έχει έναν ακόμη οικονομικό πονοκέφαλο. Πόσο δύσκολο θα ήταν για την Πολιτεία η συνταγογράφηση όταν απαιτείται και κάνουν την τρίχα τριχιά; Δεν νομίζω ότι η Ελληνική οικονομία κινδυνεύει από τέτοιες δαπάνες, όταν κάπου αλλού ξοδεύονται αλογιστα αρκετά δις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ρε φίλε.Σωστα όλη η αλήθεια σε ένα κείμενο.Εγω την πάτησα με την γυναίκα μου και έτρεχα πέντε μέρες σε όλα τα φαρμακεία και μικροβιολογικά.Τελικα ήταν αρνητική και με βούλα μοριακό.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.