Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο ανταποκριτής που έγινε viral: Από την Ουκρανία σε έξι γλώσσες για έξι κανάλια



Ο 41χρονος δημοσιογράφος δέχτηκε μέχρι και προτάσεις γάμου

Τα ρεπορτάζ ενός 41χρονου ανταποκριτή του Associated Press από το Κίεβο είναι τις τελευταίες ημέρες μια πολύτιμη πηγή για όσα συμβαίνουν στο Ουκρανικό μέτωπο.
Ο λόγος για τον Philip Crowther που τη Δευτέρα (21/2) ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα βίντεο με αποσπάσματα από τις ζωντανές συνδέσεις του με έξι διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Ο 41χρονος δημοσιογράφος ανέλυσε τις εξελίξεις στα αγγλικά, τα λουξεμβουργιανά, τα ισπανικά, τα πορτογαλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά. Και κάθε φορά με το κατάλληλο (διαφορετικό) μικρόφωνο στα χέρια.
Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση του Philip Crowther έγινε viral με χιλιάδες likes στο twitter και κοινοποιήσεις.

Ο Crowther γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο από Βρετανό πατέρα και Γερμανίδα μητέρα. Ζει στην Ουάσινγκτον και ειδικεύεται στο πολιτικό και διπλωματικό ρεπορτάζ, ενώ έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου ως ανταποκριτής για διάφορα μέσα.

Οι... προτάσεις γάμου
Ωστόσο, υπήρξαν και εκείνες που θα ήθελαν να έχουν ένα σύζυγο όπως αυτός και έγραψαν: «Θεέ μου είναι αυτός ο άντρας παντρεμένος; Αν δεν είναι πού μπορώ να υποβάλω την αίτησή μου;» και κάποιος της απάντησε: «Ξέρετε ότι θα πρέπει να την υποβάλετε και στις έξι γλώσσες...».
«Διάολε, αυτό είναι σέξι σαν κόλαση», ανέφερε άλλη γυναίκα. Δηλώνοντας τον έρωτά τους, κάποια άλλη σχολίασε: «Είμαι ερωτευμένη. Ech si verléift (στα Λουξεμβουργιανά). Estoy enamorado (Στα Ισπανικά). Eu estou apaixonado (Στα Πορτογαλικά). Je suis amoureux (Στα γαλλικά) . Ich bin verliebt (Στα γερμανικά)».

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.