Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων που θα θυμίζει πολύ περισσότερο το Μουντιάλ των εθνικών ομάδων, εισάγει η FIFA από το 2025. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Τζιάνι Ινφαντίνο, η νέα διοργάνωση θα κάνει πρεμιέρα το 2025 και θα περιλαμβάνει 32 ομάδες, χωρίς να διεκυρινιστεί με ποια κριτήρια θα επιλεγούν αυτές, ούτε πώς θα μοιραστούν οι θέσεις ανά ηπειρωτική συνομοσπονδία. Σημειώνεται ότι το εν λόγω πλάνο του προέδρου της FIFA είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από την UEFA και τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Σε ό,τι αφορά τη φετινή διοργάνωση, που θα γίνει με την παραδοσιακή μορφή της (δηλαδή με τους πρωταθλητές συλλόγους κάθε συνομοσπονδίας), οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Μαρόκο, από 1η έως 11 Φεβρουαρίου 2023.
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.