Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κύπελλο Ελλάδας: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ, 1-1 με την Λαμία στην Τούμπα (highlights)



Έχοντας παρακαταθήκη το θριαμβευτικό 5-1 του πρώτου αγώνα, ο ΠΑΟΚ έκανε συντήρηση δυνάμεων και με την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας, εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για έκτη φορά τα επτά τελευταία χρόνια, όπου θ΄ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.
Ο Στέφαν Σβαμπ με πέναλτι στο 25' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Γιώργο Μανούσο να ισοφαρίζει στο 51' γι' αυτήν του Λεωνίδα Βόκολου. 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Κάργας, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (67' Ράφα Σοάρες), Σβαμπ, Ντάντας (78' Φιλίπε Σοάρες), Νάρεϊ (46' Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Τάισον (67' Α. Ζίβκοβιτς), Τόμας (67' Ολιβέιρα). 

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Παούλαβετς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Σλίβκα (68' Μπεχαράνο), Στάνκο, Μαρτίνεθ (85' Τζανδάρης), Ασκόφσκι (68' Σιμόν), Μεδίνα (82' Κοντονίκος), Μανούσος (68' Βέργος).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.