Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση συμμετοχής στο 14ο αντικαπνιστικό τουρνουά μπάσκετ ''Εθίσου στον αθλητισμό''



Το τουρνουά μπάσκετ ξεκίνησε το 2008 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου) και είχε στόχο να αναδείξει τον Αθλητισμό – μέσω του Μπάσκετ- σαν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, σαν μια καλή εξάρτηση, που μπορεί να προάγει την Υγεία (Σωματική και Ψυχική), τη Συνεργασία, τη Φιλία, την Ομαδικότητα και την ενδυνάμωση των Διαπροσωπικών Σχέσεων.

Προσκαλούμε όσες ομάδες και παρέες ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στη φετινή διοργάνωση, να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 στο Κέντρο Πρόληψης «Όραμα» τηλεφωνικά στο 23810 51174, ή ηλεκτρονικά στο info@kporama.gr

Όροι συμμετοχής στο Τουρνουά Μπάσκετ:

1. Μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες αμιγώς ενηλίκων, αμιγώς εφήβων (με την προϋπόθεση ότι έχουν ενήλικα προπονητή) ή μεικτές.

2. Κάθε ομάδα μπορεί να συμπεριλαμβάνει μόνο 2 έφηβους εν ενεργεία παίκτες (γεννημένοι το 2007 ή αργότερα). Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ενηλίκων εν ενεργεία παικτών. (Εν ενεργεία θεωρούνται οι παίκτες που είχαν έστω και μια συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ η άλλων ενώσεων κατά την αγωνιστική περίοδο 2022/2023). Οι εν ενεργεία παίκτες θα πρέπει να δηλώνονται στη δήλωση και να αναγράφονται στα φύλλα αγώνων.

3. Κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει από 8 έως 15 παίκτες.

4. Δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή ομάδων που κάνουν χρήση ονομάτων που δεν συνάδουν με το πνεύμα της διοργάνωσης.

5. Τα έξοδα της συμμετοχής (Διαιτησία και Γραμματεία κλπ) τα αναλαμβάνει η κάθε ομάδα ξεχωριστά. Μέρος των εξόδων θα μπορεί να καλυφθεί από χορηγούς τους οποίους θα αναζητήσει η κάθε ομάδα.

6. Δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων μέχρι Παρασκευή 28 Απριλίου. (Καμία άλλη συμμετοχή δεν θα γίνει αποδεκτή μετά τη λήξη της παραπάνω ημερομηνίας).

7. Οι ομάδες θα πρέπει έως την ανωτέρω ημερομηνία να έχουν δηλώσει 8 παίκτες. Θα υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ή συμπλήρωσης παικτών έως τη Παρασκευή 19 Μαΐου.

Ο επιστημονικά υπεύθυνος
Λάζαρος Σιάντσης
Κλινικός Ψυχολόγος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Κανονικά δεν θα έπρεπε να παίξει κανένας αθλητής με δελτίο. Αστείο το 2007 ή ΑΡΓΟΤΕΡΑ. Να βάλετε ενα ΠΑΙΔΆΚΙ ΤΟ 2008,2009 να παίξει με άνδρες κάποιος μας κοροϊδεύει. Όλα φωτογραφικά. Καλή επιτυχία στο τουρνουά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.