Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσλήψεις 17 υδρονομέων στο Δήμο Σκύδρας



Ο Δήμος Σκύδρας, ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει δέκα επτά (17) υδρονομείς για την αρδευτική περίοδο 2023 (έναρξη 1-6-2023 λήξη 15-9-2023), προς κάλυψη των αρδευτικών αναγκών του Δήμου , σύμφωνα με τις διατάξεις του Β.Δ/τος 28.3/15.4.1957 «Περί της αστυνομίας επί των αρδευτικών υδάτων» ΦΕΚ 60 Α, ως εξής :
  • ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΚΥΔΡΑΣ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ 11
  • ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΜΕΝΗΙΔAΣ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ 6
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2.Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα ειδικά τυπικά προσόντα: α) ότι κατέχουν την
Ελληνική ιθαγένεια, β) ότι γνωρίζουν ανάγνωση και γραφή.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση στα γραφεία του Δήμου στην ακόλουθη διεύθυνση: Εθνικής Αντίστασης 20, 58500–Σκύδρα αρμόδιες για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι: κα Ανδρεάδου Δέσποινα και κα Σεμερτσίδου Νικολέτα (τηλ. επικοινωνίας: 2381351826-7)κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: d_skydras@skydra.gov.gr

Στην ηλεκτρονική υποβολή το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Η αίτηση συμμετοχής και η υπεύθυνη δήλωση που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την επομένη εργάσιμη της ημέρας ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου, δηλαδή από 25-4-2023 μέχρι και 2-5-2023. Κατά την ηλεκτρονική υποβολή η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Έντυπο Αίτησης ΕΔΩ

Υπευθυνη Δηλωση 1 ΕΔΩ

Υπευθυνη Δηλωση 2 ΕΔΩ

 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Γιατί κοροϊδεύουν αφού βάζουν όποιον θέλει η δήμαρχος Σκύδρας μας δουλεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.