Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σημαντική διάκριση για την Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Πέλλας: Απέσπασε το 2ο Βραβείο στο International Saxophone Festival! (φωτο)



Τη 2η θέση στην Α' κατηγορία του International Saxophone Festival, κατέκτησε ο Ευστάθιος Μυριοφύτου, μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Πέλλας, με υπεύθυνη καθηγήτρια την Αρχιμουσικό της ΦΟΔΠ, Ολυμπία Ξανθοπούλου. 

Στο φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Λάρισα και διήρκησε 4 ημέρες, έλαβε μέρος πλήθος διαγωνιζομένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετέχοντας σε masterclasses, επιμορφωτικά σεμινάρια, μουσικά σύνολα, παρουσίαση δεξιοτεχνικού ρεπερτορίου από τους διεθνούς φήμης καθηγητές σαξοφώνου Johan Van der Linden & Sarah Markham και φυσικά διαγωνισμό σαξοφώνου. 

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Πέλλας συμμετείχε με τους Ευστάθιο Μυριοφύτου & Αρετή Παναγιωτάκου και την υπεύθυνη καθηγήτρια την Αρχιμουσικό της ΦΟΔΠ, Ολυμπία Ξανθοπούλου.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.