Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνδυασμός ''Μέλλον Δημιουργίας'': Τα πρώτα 30+ και σημαντικότερα σημεία του προγράμματος του Στάθη Φουντουκίδη


Ο συνδυασμός Μέλλον Δημιουργίας του Στάθη Φουντουκίδη παρουσιάζει δημοσίως τα πρώτα 30+ και σημαντικότερα σημεία του προγράμματός του για τον Δήμο Πέλλας.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 7 άξονες:

1. Αστική Ανάπτυξη και Καθημερινότητα
2. Καθαριότητα και Περιβάλλον
3. Ενεργειακή Πολιτική και Οικονομία
4. Παιδεία - Κοινωνία - Αθλητισμός
5. Δημοτικές Ενότητες και Οικισμοί
6. Πολιτισμός και Τουρισμός
7. Διαφανής Διοίκηση και Ορθή Λειτουργία

Να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός Μέλλον Δημιουργίας, είναι η μόνη δημοτική παράταξη στον Δήμο Πέλλας όπου έχει καταθέσει το πρόγραμμά της για δημόσια διαβούλευση και μάλιστα 6 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές. 

Σύντομα θα δημοσιευθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού με 100+ προτάσεις. 

Γραφείο Τύπου
ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Σε δύο πράγματα θα κριθεί αν βγεί.Τι θα κάνει με τον πεζόδρομο και τις διελεύσεις,και με την πλατεία Γκόνου.Αν τα φτιάξει όπως πρέπει θα ξαναβγεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκθεση ιδεών clopy paste από άλλους συνδυασμούς που εμφανίζονται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ρε Σταμκος για 50 χρόνια, που σας χρειάζεται...!

      Διαγραφή
    2. Τρομερό αντίλογο είπες. Πονάει όταν ένας νέος άνθρωπος ενδιαφέρεται για τον δήμο του . Θα πονέσουν και τα αποτελέσματα. Φουντουκίδη προχώρα!

      Διαγραφή
  3. Αν δεν γίνουν 101 οι προτάσεις δεν υπάρχει ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πάει το πανηγύρι έξω από την πόλη, όπως σε όλες τις πολιτισμένες πόλεις. Χρειάζεται πολιτική βούληση. Να μας πει αν προτίθεται να το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί...Πρέπει να τελειώνουμε με τους τελειωμένους πολιτικά Σταμκο και Καστεριδη!!Ο Φουντουκιδης δείχνει ως η ΜΟΝΗ αξιόπιστη λύση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κσι μετα ξύπνησες.χωρίς τη "ΜΑΜΑ" ουτε στο τοπικο δεν θα είσουν υποψήφιοε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι επιχειρηματολογία, κυρία ή κύριε? Με κάτι μυαλά σαν τα δικά σας, έχει πατώσει ο δήμος μας!

      Διαγραφή
  7. Τι παράδειγμα δίνουμε στους νέους κυρία Παρθένα Φουντουκίδου? τους λέμε τζαμπά προσπαθείτε !!! Θα έρθει ο γιός και η κόρη κάποιου πολιτικού δεινόσαυρου να συνεχίσει.Εσεις μείνετε πίσω....(κορόιδα)....Και οι απόψεις αυτές δεν εκφράζονται για να υποστηριχτεί κάποια άλλη υποψηφιότητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαρεσει που πολλοί από τους ηλεκτρονικούς τενεκέδες γραφτε για τη μαμά του.δηλαδη του φαρμακοποιού ο γιος απαγορεύεται να γίνει φαρμακοποιός η του γιατρού γιατρός; Κόφτε τις ΜΑΚΑΚΙΕΣ. όλοι κρινομαστε από το τι εμείς κάνουμε και πόσο άξιοι είμαστε δυο αντικείμενο μας...δε τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά δε θα του στερήσουμε τη φιλοδοξία επειδή ήταν πολιτικός η μαμά του... Δηλαδή που ψηφίζετε όλοι 50 χρόνια Βενιζέλος Παπανδρέου κ μητσοτακηδες εκείνοι δεν είναι παιδιά των μπαμπάδων κ των παππούδων τους;;; Περισσεύει η υποκρισία σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ένας λόγος παραπάνω να μην ψηφίσουμε παιδιά δεινοσαύρων.Είναι αμετανόητοι.Ναι ! Συνήθως τα παιδιά των φαρμακοποιών ,πάνε Ιταλία και γίνονταν απ το παράθυρο μεγαλόσχημοι παράγοντες της τοπικής κοινωνίας.Επειδή δεν θέλουμε άλλη υποκρισία...δεν θέλουμε άλλο οικογενειοκρατία.

      Διαγραφή
    2. ο γιατρός & ο φαρμακοποιός εινΑι επαγγελματα, ο πολιτικος δεν εινΑι.παραδεχεσαι άρα οτι κατεβαινει στις εκλογές ως επαγγελματίας πολιτιικλος επειδή αυτο είναι το επάγγελμα που εμαθαν να κάνουν στο σπιτι τους πολλα χρονια

      Διαγραφή
  9. ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ [ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΣΚΥΔΡΑ,ΕΔΕΣΣΑ,ΑΡΙΔΑΙΑ] ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ.ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΩΣ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ [ΣΤΑΘΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ] ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ [ΓΙΑ] ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε να γράφεις με μικρά πρώτα...

      Διαγραφή
    2. Εσυ πες μας ποιον θα ψηφισεις πρωτα για να δουμε ποιος ξεκινησε λαθος και ποιος οχι και ασε την παπατζα που στεναχωρεθηκες τωρα για το πως ξεκινησε ο Φουντουκιδης.

      Βλεπω εχεις εντρυφησει, παρακολουθεις με τα ματια ανοιχτα και κρατας σημειωσουλες για την προεκλογικη πορεια ενος υποψηφιου που δεν υποστηριζεις. Καποιος κακοπροαίρετος θα ελεγε οτι αυτη η δουλεια απαιτει χρονο και αρα καποιο μισθο… Αλλος θα ελεγε οτι πιθανοτητα να εχεις καποια στενή συγγενεια με αλλον υποψηφιο η να εισαι ο ιδιος υποψηφιος.

      Πες μας ποιος ειναι ο αρχηγος σου λοιπον για να δουμε τι κανει αυτος και ασε το παραμυθακι που ηρθατε ολες οι κοτουλες τα τσιρακια ανωνυμα στα σχολια και φαγωθηκατε με την εκδηλωση και το καθετι που κανει ο Φουντουκιδης.

      Οσο για τη καραμέλα με τα ατομα απο αλλους νομους, αυτη ειναι η απαντηση σας στον χαμο που εγινε και βουηξε ολος ο δημος; Επειδη ηρθαν 5-6 φιλοι και πρωην συνεργατες του Φουντουκιδη απο αλλες περιοχες, αυτο λεει κατι για τα 1200 ατομα που ηταν εκει;


      Και ερωτω… Γιατι τοσος καημος; Γιατι καίγεστε και σας ποναει τοσο; Αφου εσεις ειστε η επομενη δημοτικη αρχη….. Σωστα; Χασατε μηπως τον ύπνο σας;

      Υπαρχουν και τα Ζαναξ (παντα με τη συμβουλη γιατρου)

      Διαγραφή
    3. Κι εσυ 4'43 επηρεασμενος προφανως απο τα χαπια που προτεινεις γιατι μαλλον τα χρησιμοποιεις, γραφεις ενα κατεβατο μπουρδολογιας για να πεισεις ποιον; Λες και δεν γνωριζομαστε σε αυτην την πολη. Λες και επεσες με αεροστατο απο τους αιθέρες. Τον θειο σου τον Τεο τον ρωτησες; Αφου και ο ιδιος σου ξερεις οτι εισαι τεταρτος. Θα μπορουσες να αναρτησεις το σχολιο σου με την λεξη 'εντρυφησει' επωνυμα γιατι δεν φανταζομαι να ειναι γνώστης της εννοιας αυτης ουτε ενας απο το ψηφοδελτιο σου. Θα μεγαλωσεις και θα μαθεις...Εχεις χρονο μπροστα σου υιέ της δεινοσαυρου μαμας σου και επαγγελματια πολιτικε της πενταρας.

      Διαγραφή
    4. Γιατί τόση κακία Θεέ μου …Ο Στάθης Φουντουκίδης είναι ένας άξιος , μορφωμένος νέος με φρέσκιες ιδέες και πάνω απ´ όλα είναι ότι πιο καθαρό σε πολιτικό πρόσωπο για το Δήμο Πέλλας ..δεν μπορεί να του προσάψει κανείς και τίποτε αρνητικό …καρεκλοκένταυροι Μαζευτείτε τελειώνουν οι ώρες !!!

      Διαγραφή
  10. πολυ χαμηλο επίπεδο, αποπνεει ναφθαλινη ρε παιδι μου Η Πόπη πιο συγχρονο μυαλο ειχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τρίβεις τα μάτια σου με αυτό που έρχεται …πικρόχολε -ή 😡😡

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.