Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 34χρονου μητροκτόνου της Χαλκηδόνας



Τον αναζητούν με ειδικά σκυλιά Κ-9

Άφαντος ο 34χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τη μητέρα του στη συμπρωτεύουσα, και εξακολουθεί να αγνοείται. Οι αστυνομικές Αρχές έχουν εντείνει τις έρευνές τους προκειμένου να τόν εντοπίσουν. Μέχρι και ειδικά σκυλιά έχουν επιστρατευτεί. 

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις και τα «μυστικά» γύρω από τη δολοφονία της ηλικιωμένης γυναίκας. Το προφίλ του δράστη δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να «πρωταγωνιστήσει» σε μία τέτοια τραγωδία. Τώρα, δύο ημέρες από το έγκλημα, και δεν έχει εντοπιστεί πουθενά. Η αστυνομία πιστεύει ότι έχει αυτοκτονήσει.  

Το χρονικό του εγκλήματος 

Η 71χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, πλησίον των κοιμητηρίων. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η γυναίκα είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. O 34χρονος γιος της άτυχης γυναίκας είναι αυτός που τη σκότωσε. Αστυνομικοί βρήκαν ένα όπλο στο σπίτι όπου διέμενε ο 34χρονος μαζί με την 71χρονη μητέρα του. Ερευνάται αν το όπλο σχετίζεται με την δολοφονία. Επίσης, αστυνομικοί στο σπίτι του 34χρονου βρήκαν σημείωμα στο οποίο φέρεται να ομολογεί την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε στο σπίτι του ο 34χρονος δράστης ομολογεί και εξηγεί γιατί προέβη στη δολοφονία της μητέρας του. Ο δράστης αναφέρει τα αίτια της επίθεσης προς τη μητέρα του και δηλώνει πως δεν ήθελε να της προκαλέσει ένα τόσο ισχυρό τραύμα. Φαίνεται πως ο 34χρονος δεν είχε σκοπό να την πυροβολήσει θανάσιμα. Εξηγεί ωστόσο πως προχώρησε στην εγκληματική ενέργεια καθώς η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα επίσης είχαν χάσει από τη ζωή στενά συγγενικά τους πρόσωπα.

Φόβοι για αυτοκτονία του δράστη

Οι αστυνομικοί αναλύοντας το σημείωμα αλλά και το προφίλ του δράστη, φοβούνται πως πιθανότατα ο ίδιος προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.