Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 68χρονη στα Άνω Λιόσια - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης



Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε οικόπεδο επιχείρησης στα Άνω Λιόσια, όπου αγέλη σκύλων κατασπάραξε μία 68χρονη γυναίκα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 11.20 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, όταν αγέλη σκύλων επιτέθηκε στην 68χρονη τραυματίζοντάς την θανάσιμα.
Το θύμα διέμενε μαζί με έναν 70χρονο σε τροχόσπιτο μέσα σε οικοπεδικό χώρο σκραπατζίδικου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αγέλη σκύλων επιτέθηκε στην 68χρονη.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 76χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ενώ την έρευνα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φυλής.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Στους Γαλαταδες Ν.Πελλας να δεις τι γίνεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν σκοτώνεις σκυλί πληρώνεις πρόστιμο. Όταν σκοτώνονται ή τραυματίζονται ανθρώπινες ψυχές από αγέλη σκύλων μπαίνουν μπροστά οι φιλοζωικές και ξεχνιούνται όλα. Να χαίρεστε το κράτος δικαίου που έχετε δημιουργήσει εσείς οι 300 στο μαγαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.