Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη στη Σκύδρα (φωτο)



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης Σάββατο του Λαζάρου αφού παρευρέθηκε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στα Κοιμητήρια Γιαννιτσών, επισκέφτηκε την πόλη της Σκύδρας.
Ο Λάκης Βασιλειάδης περπάτησε στη Λαϊκή Αγορά της Σκύδρας, όπου συνομίλησε με παραγωγούς, εμπόρους, επιχειρηματίες και πολίτες για τις σκέψεις και τις αγωνίες τους, και ευχήθηκε στους εορτάζοντες. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι επαφές αυτές της καθημερινότητας, επιτρέπουν τον ανοιχτό διάλογο, χωρίς τυπικότητες και περιστροφές για όλα αυτά που έγιναν μέχρι σήμερα αλλά και για τα προβλήματα της Πέλλας και τρόπους να βελτιωθούν και να ξεπεραστούν.
Ο Λάκης Βασιλειάδης εξέφρασε τη σιγουριά του ότι σε τέσσερα χρόνια η Πέλλα θα αναβαθμιστεί σε πολλά επίπεδα μέσα από τη σκληρή δουλειά και την υλοποίηση των στόχων που θέτουμε τώρα, καθώς, όπως είπε «η θέληση των συμπολιτών μας σύντομα θα γίνει και πράξη».












Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. KAI ΣTO ΞΩKKΛHΣI ΦΩTO O ΛAKHΣ . BΛEΠΩ TON KAPAΣMAN NA EXEI ΓYPIΣMENOΣ THN ΠΛATH ΠOY ΣHMAINEI OTI ΔEN ΘEΛEI NA ΣE ΔEI. ΓIATI ΛAKH TETOIA AΠEXΘEIA AΠO TON KAPAΣMANH ΣTO ΠPOΣΩΠO ΣOY; APA AYTO ΠOY KYKΛOΦOPEI OTI OI KAPAΣMANIKOI ΣE ΠEPIMENOYN ΣTHN ΓΩNIA ΣTIΣ EKΛOΓEΣ EXEI ΔOΣH AΛHΘEIAΣ. OPE ΓΛENTIA ΠOY ΘA ΔOYME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ο Καρασμανης είναι καλυτερος. Παρε τον εναν και χτυπα τον άλλον. Ολοι λόγια και παρτακιδες.

      Διαγραφή
  2. Πάντως από το σημείο που είναι οι παραγωγοί στη λαϊκή της Σκύδρας δε πέρασε ο Λάκης, δε τόλμησε γιατί όλοι θα τον ρωτούσαν για τα deminimis που έταζε από τον Γενάρη και πιάσαμε Πάσχα και δε μπήκε ακόμα τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.