Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τις εργασίες καθαρισμού του επαρχιακού δικτύου συντονίζει ο Ιορδάνης Τζαμτζής



Με συνεχείς παρεμβάσεις η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ενισχύει την οδική ασφάλεια στο επαρχιακό δίκτυο της επικράτειάς της. Από νωρίς σήμερα το πρωί ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων και πρανών, στο τμήμα του δρόμου Άψαλος – Πολυκάρπη, με μηχανήματα έργου ιδιοκτησίας της, ενώ θα ακολουθήσει ο καθαρισμός και στο υπόλοιπο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας, όπου εντοπίζονται προβλήματα.

Όπως επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, με την ολοκλήρωση των εργασιών, θα αποκατασταθεί το ελεύθερο πλάτος του οδοστρώματος και θα είναι ξεκάθαρα ορατή η κατακόρυφη και η οριζόντια σήμανση των δρόμων. « Ο καθαρισμός των ερεισμάτων των οδών, βελτιώνει την οδική ασφάλεια και την εικόνα του επαρχιακού οδικού δικτύου. Επιπλέον διευκολύνεται η ομαλή απορροή των ομβρίων και γενικά βελτιώνονται οι συνθήκες καθημερινής μετακίνησης των συμπολιτών μας στις περιοχές όπου παρεμβαίνουμε».

Από το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. κύριε Τζαμτζή η Αλμωπία γιατί δεν έχει ασφαλτοστρωθεί καθόλου τα τελευταία 30 χρόνια? γιατί όλοι κοροιδεύουν με μπαλώματα? αντί για χαιδέματα μπορούμε να μιλήσουμε για ένα κονδύλι 1 εκατ. ευρώ μόνο για ασφαλτόστρωση εντός Αλμωπίας? ούτε φυσικό αέριο περιμένει ούτε αγωγό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα τώρα που θέλετε άσφαλτο τι τουριστικό μέρος είστε ;
      Για να πάς χιονοδρομικό πρέπει να έχεις ερπύστριες ούτε αυτο δεν τον ένοιαζε βλέπεις δεν το διαχειρίζεται η αντιπεριφέρια δεν έχει μαμαλίγκα και το ποιο τρελό ούτε μιλάει κανείς επιχειρηματίας γι αυτο δικός τους άνθρωπος είναι μουγκα στην στρούγκα.
      Ευτυχώς έκανε μελέτη Ορμα Κορυφή χιονοδρομικό χαχαχα 😂😂😂

      Διαγραφή
  2. Δεν υπάρχει προϊστάμενος έργων στην περιφέρεια? Πολιτικό πρόσωπο θα επιστατεύει ακόμη όταν η Ευρώπη πετάει με αυτόματο πιλότο για το αυτονόητο??? Αλλά εκλογές και πάλι εκλογές έχουν στον νού τους και μόνο αυτό οι γραφικοί πολιτικάντηδές μας! Αλλοίμονό μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.