Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη


Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Μεταφορών το πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τη σιδηροδρομική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Το πόρισμα παρέλαβε την περασμένη Τρίτη ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ενώ θα κοινοποιηθεί και στον Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας που διεξάγει την ανάκριση.

Όπως αναφέρει το πόρισμα, από την ανάλυση των πραγματικών περιστατικών που προηγήθηκαν του δυστυχήματος και του διαθέσιμου ανθρώπινου δυναμικού και τεχνολογικού εξοπλισμού που υφίσταντο την ημέρα του δυστυχήματος προκύπτει ότι το δυστύχημα ήταν συνέπεια της συνδρομής πολλών παραγόντων, που αφορούν το επίπεδο λειτουργίας, το ανθρώπινο δυναμικό και τον τεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και το διοικητικό επίπεδο. 

Δείτε το αναλυτικά πατώντας ΕΔΩ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Το πόρισμα είναι σαν τις διπλωματικές εργασίες του συρμού. 226 σελίδες το σύνολο. Γενικότητες και παπαρολογίες για να ξεχάσει ο κόσμος το έγκλημα που είχε ώς αποτέλεσμα τον θάνατο των νέων συνανθρώπων μας. Δε θα ξεχάσουμε ποτέ την ανικανότητα της ελίτ να παράσχει τις στοιχειώδεις δυνατότητες μετακίνησης με ασφάλεια, για τον λαό.
    Είστε τελειωμένοι. Τα φέρετρα σας θα είναι εντοιχισμένα με τα φράγκα τα οποία παστώνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είναι ανθρώπινο λάθος το είπε ο δεν γνώριζα τίποτα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.