Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη στον ΕΦΚΑ και τη Λαϊκή Αγορά της Αριδαίας (φωτο)



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε σήμερα την Αριδαία και συγκεκριμένα το Αποκεντρωμένο Τμήμα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), όπου συνομίλησε με την προϊσταμένη και υπαλλήλους για τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Όπως τόνισε ο Βουλευτής, η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών του Κράτους σε όλους τους πολίτες, κοντά στο σπίτι τους είναι ένας από τους στόχους του, ειδικά για τις ακριτικές περιοχές με πολλές τοπικές κοινότητες. Στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που είχε τα τελευταία 4 χρόνια με τα στελέχη του Τμήματος για να βρεθούν λύσεις για την καλύτερη λειτουργία του, με έμφαση στις ειδικές κατηγορίες ασφαλισμένων που διαχειρίζεται, όπως υλοτόμοι, αγρότες, επαγγελματίες του τουρισμού κ.α.
Στη συνέχεια ο Λάκης Βασιλειάδης περπάτησε στην κεντρική Λαϊκή Αγορά της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, εμπόρους και παραγωγούς. Όπως ανέφερε, οι άνθρωποι του μόχθου, έμποροι, επιχειρηματίες, δημόσιοι υπάλληλοι συνθέτουν το παζλ της τοπικής μας κοινωνίας. Χαρακτηριστικά ανέφερε σε κάποιους πως χαίρεται ιδιαίτερα που μπορεί να κοιτάζει τους ανθρώπους στα μάτια τόσο για αυτά που έγιναν όσο και για τα επόμενα που σχεδιάζονται για την Πέλλα.









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Τους ειπες ο,τι απο εβδομάδα η βενζινη θα παει 2€ τους ειπες ο,τι απο 1η Μαίου το ρεύμα θα ανέβει? Τους είπες ο,τι θα μπεί χαράτσι 7.6€ στους λογαριασμούς ρεύματος κάθε μήνα? Με τα προστίματα στους ανεμβολίαστους απο 60 και πανω τι γίνετε? Ζητησες καμια συγνώμη που ψηφησες υποχρεωτικο εμβολιασμο και βλεπουν καποιοι συγγενεις τους να φεύγουν ΞΑΦΝΙΚΑ? Αν δν τα ειπες αυτα τοτε γιατί ηρθατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛAKH TI ΓINETAI ME TOYΣ KAPAΣMANIKOYΣ;
    ΔEN ΘEΛOYN NA AKOYΣOYN ΓIA ΣENA;
    KATI ΛENE ΓIA AXAPIΣTIA AΠENANTI ΣTON BOYΛEYTH TOYΣ. ΠPOΣEΞE TO,
    TON ΔEYTEPO ΣTAYPO ΘA TON ΔΩΣOYN AΛΛOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάκη θα μας μαύρο στις εκλογές και το ότι δεν θα βγεις είναι σίγουρο. Αυτή την φορά ούτε ο Τζιτζικωστας δεν θα σε γλυτώσει από τον πολιτικό γκρεμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για όλα φταίει ο Λάκης αυτοί που είναι από το 96 βουλευτές και υπουργοί καλά ο άλλος είναι ο Θεός να τον φυλάει πουθενας τι κάνουν η τι έχουν κάνει ρουσφέτια ο γιός φαντάρος να τον πάμε στα Γιαννιτσά η στην Έδεσσα μεγάλη δουλειά γκουλεμα ραμποτα τίποτα ποίο χρήσιμο στην κοινωνία τίποτα απολύτως αυτα βλέπει και το κουτάβι και προσπαθεί να τους μοιάξει και τα φταίει μετά ο Λάκης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓEIA ΣOY ΛAKH ME TIΣ ΩPAIEΣ ΦΩTOΓPAΦIEΣ ΣOY. ΣKIZOYN! AYTEΣ ΘA ΘYMAMAI AΠO ΣENA ! ΘA XAPΩ NA TIΣ BΛEΠΩ KAI META TIΣ ΕKΛOΓEΣ, EΣTΩ KAI ΠEPIΦEPEIAKOΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.