Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεθυσμένοι έφτασαν στην Ελλάδα οι διαιτητές του αγώνα ΑΕΚ-Άρης


Απίστευτο κι όμως αληθινό: η πολωνική διαιτητική ομάδα που έχει οριστεί για να διευθύνει το σημερινό αγώνα των πλέι οφ ΑΕΚ-Άρης (9/4, 18:00), προεξάρχοντος του ρέφερι Πάβελ Ρατσκόβσκι, εμφανίστηκε... μεθυσμένη και προκάλεσε προβλήματα με τη συμπεριφορά της κατά την άφιξή της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Ρατσκόβσκι, οι βοηθοί του Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ εμφανίστηκαν σε κατάσταση μέθης και εκτός του επεισοδίου που προκάλεσαν στον ελληνικό αερολιμένα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ανθρώπων της ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες δημιούργησαν πρόβλημα και στη διάρκεια της πτήσης τους προς την Αθήνα!

Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν πως οι Πολωνοί διαιτητές είχαν έντονη λογομαχία με Έλληνες επιβάτες, αναφέρθηκαν απαξιωτικά στο ελληνικό πρωτάθλημα και συνέχισαν να διαπληκτίζονται ακόμα και μετά την προσγείωση του αεροσκάφους.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Να σημειωθεί πως οι τέσσερις Πολωνοί δεν είχαν επικοινωνήσει έως το μεσημέρι με τους ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οπότε δημιουργείται το εύλογο ερώτημα εάν θα εμφανιστούν, εάν είναι σε θέση να διαιτητεύσουν αλλά κι αν θα τους επιτραπεί. 

Τα διαψεύδει όλα ο Πολωνός διαιτητής 

Ο Πάβελ Ρατσκόφσκι, που είχε οριστεί αρχικά στο ΑΕΚ-Άρης και αντικαταστάθηκε ξαφνικά από την ΚΕΔ, διαψεύδει κατηγορηματικά όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες. Το τηλεφώνημα από τον Μπένετ και ο Άρης, που διαψεύδει ότι έχει συναινέσει στην αλλαγή των διαιτητών.
Όλο και πιο παράξενη γίνεται η ιστορία της ξαφνικής αλλαγής των διαιτητών στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη και στην επιλογή Ελλήνων ρέφερι στην «Opap Arena» για την 4η αγωνιστική των play off της Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόφσκι, που αρχικά είχε οριστεί από τον Στιβ Μπένετ για το ματς, διαψεύδει τα πάντα από όσα έχουν διαρρεύσει ότι έχουν συμβεί το τελευταίο 24ωρο.
Συγκεκριμένα, ο Πολωνός ξεκαθαρίζει ότι δεν ισχύουν όσα γράφονται πως έχουν γίνει τόσο στην πτήση της διαιτητικής ομάδας για την Αθήνα όσο και σήμερα, όπου γράφεται ότι είναι εξαφανισμένοι λίγες ώρες πριν από το ματς. Ο Ρατσκόφσκι διαψεύδει κατηγορηματικά ότι οι ρέφερι ήταν μεθυσμένοι στο αεροπλάνο, αλλά και πως έγιναν επεισόδια.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που ξέρει, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες είναι ότι πριν από δύο ώρες δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Στιβ Μπένετ, στο οποίο του είπε ότι δεν θα επιλεγεί αυτός και οι Πολωνοί ρέφερι για να σφυρίξει το ματς, διότι δεν τον θέλουν οι δύο ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε to10.gr με τον Θοδωρή Καρυπίδη, ο ισχυρός άνδρας του Άρη διέψευσε ότι οι κίτρινοι έχουν συναινέσει στην αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών από το ματς με την ΑΕΚ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.