Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο ''Μουσικό Κουτί'' απόψε η Εδεσσαία τραγουδίστρια και πιανίστα Μαρία Ζλατάνη - Αλκυόνη



Στην δημοφιλή εκπομπή του Νίκου Πορτοκάλογλου "Μουσικό κουτί" που παρουσίασε καταξιωμένους καλλιτέχνες αλλά παράλληλα ανέδειξε νέους ποιοτικούς δημιουργούς μουσικούς και τραγουδιστές, θα εμφανιστεί σήμερα η Εδεσσαία Μαρία Ζλατάνη - Αλκυόνη, εξαιρετική τραγουδίστρια και βιρτουόζα πιανίστα.

Όπως επισημαίνει ο Χρίστος Σαμαντάς "Απόψε, λοιπόν, στις 10 στην ΕΡΤ1 λάβετε θέσεις όχι μόνον για την τιμή, αλλά και να πιστοποιήσετε τις ξεχωριστές μουσικές ικανότητες της γοργόφτερης Αλκυόνης. Άλλωστε σε λίγο την περιμένουν προγραμματισμένες συνεργασίες με την Μαρία Φαραντούρη και Θανάση Παπακωνσταντίνου."

Η Μαρία Ζλατάνη Αλκυόνη ζει και δημιουργεί στην Έδεσσα έκανε το "μπαμ" με ένα τραγούδι για πουλιά, με την υπέροχη διασκευή της στο "Ξενιτεμένα μου Πουλιά" , το παραδοσιακό ηπειρώτικο που τόσο έχει αγαπηθεί μέσα από δεκάδες ερμηνείες από τον Πετρολούκα Χαλκιά μέχρι τον Κωνσταντή Πιστιόλη, παρότι είχε και πρότερη YouTube παρουσία, επίσης με διασκευές σε τραγούδια όπως το "Society" του Eddie Veder και το "The Wolves (Act I and II)" των Bon Iver αλλά και φωνητικές συμμετοχές σε tracks του Transparent Man και του Ian Ikon. 

Απολαύστε την ερμηνεία της στο "Αερικό" του Θανάση Παπακωνσταντίνου:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.